Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

DPS: Uprkos sramnom odnosu lokalne samouprave prema 21. maju, Nikšić danas, ipak, slavi

Građankama i građanima Nikšića i ovim putem čestitaju Dan nezavisnosti Crne Gore uz jasnu poruku da će Nikšić uskoro ponovo pobijediti nazadne politike, koje je pobijedio i te 2006. godine, te da će sljedeći 21. maj dočekati u svečarskoj atmosferi

U čast najljepšeg majskog dana, 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore, predvođeni predsjednikom OO DPS Nikšić Borisom Muratovićem, naše sugrađanke i sugrađane smo darovali crnogorskim zastavama, saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić.

“Iako grad pod Trebjesom ovaj najsvjetliji i najsvečaniji datum u novijoj crnogorskoj istoriji ne obilježava zahvaljujući onima koju su zaposjeli lokalne funkcije u državi koju 2006. godine nijesu željeli, a čija ih nezavisnost boli i dan danas, našli smo simboličan način da zajedno sa Nikšićankama i Nikšićanima obilježimo ovaj, za sve nas, neprocjenjivo vrijedan datum”, navodi Opštinski odbor DPS Nikšić.

foto: Opštinski odbor DPS Nikšić

Građankama i građanima Nikšića i ovim putem čestitaju Dan nezavisnosti Crne Gore uz jasnu poruku da će Nikšić uskoro ponovo pobijediti nazadne politike, koje je pobijedio i te 2006. godine, te da će sljedeći 21. maj dočekati u svečarskoj atmosferi kakvu zaslužuje grad u kojem je više od 50 odsto građana prije 18 godina nezavisnoj Crnoj Gori reklo odlučno i hrabro i za vazda DA.

foto: Opštinski odbor DPS Nikšić

“Da je vječna Crna Gora”, poručuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve