Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Čudo neviđeno, Mandić sa DPS-om pokušava da zakoči oporavak zemlje

Ipak, kažu u toj partiji, najčudnije je da je Mandiću cilj da plod njegove borbe i bojkota rezultira time da svi kadrovi DPS-a ostanu u vlasti

Kada govorimo o tome šta je u ovoj zemlji čudno, možemo o hiljadu i jednoj stvari naslijeđenoj od tridesetogodišnjeg režima, koji je veličanstvenom demonstracijom volje građana smijenjen prije par mjeseci. Ali ono što je zaista čudno jeste da je Andriji Mandiću i Demokratskom frontu, sve su prilike, važniji zajednički bojkot sa Demokratskom partijom socijalista, od smjene, recimo, Milivoja Katnića, saopštili su danas iz Demokratske Crne Gore.

Kako ističu, još je čudnije da su im preči zajednički protesti od reforme tužilaštva.

“Pa još čudnije od toga, da je DF-u više pri srcu borba protiv Skupštine i Vlade od izbora Sudskog savjeta”, dodaju Demokrate.

Ipak, kažu u toj partiji, najčudnije je da je Mandiću cilj da plod njegove borbe i bojkota rezultira time da svi kadrovi DPS-a ostanu u vlasti.

“Jer ova navodna borba, bazirana na niskim udarcima, amaterskim lažima i čistoj opstrukciji dugo čekanih promjena, je još jedan dokaz da Mandić radi za DPS”, smatraju Demokrate.

No, kako ističu, imajući u vidu kroz šta je ovaj narod sve prošao, koliko je zemlja devastirana pljačkom i poharom, koliko su biološka, ekonomska i moralna supstanca napadnute tokom tridesetogodišnje vladavine DPS-a, čudo je neviđeno, čudo nad čudima, da Mandić zajedno sa DPS-om na svaki način pokušava da zakoči reforme, a time i oporavak ove zemlje.

“Ali razlog zašto sve to radi nije nikakvo čudo: Zato što zna da mu rejting rapidno pada, a zato mu je i Šaviv bio nosilac liste za izbore 2016. godine”, poručuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve