Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Abazović zloupotrebljava položaj pokušavajući da uplaši građane

''Mi se nijesmo povukli ni pred kriminalnim hordama kojima on služi, pa nećemo ni pred njim''

Budući mandatar DPS Vlade Abazović nedostatak podrške za mučno djelo koje ovih dana gradi na štetu Crne Gore pokušava nadomjestiti primjenom sile. Svoje prijetnje da će ,,država odgovoriti” već ispunjava i to tako što hapsi mirne aktiviste, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

“Moramo mu čestitati na količini iskazanog straha i nesigurnosti, jer to ni DPS nije radio, ni oni nijesu hapsili aktiviste koji pozivaju na proteste! Abazović ovo radi jer tačno zna kako stoji, i tačno zna da mu plan izdaje građana visi o vrlo tankom končiću”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije tvrde da “su uhapsili čovjeka”, nakon čega je tužilac rekao da nema elemenata krivičnog djela.

“Hoće li neko odgovarati što su ga maltretirali?! Na primjer, neko od “proevropskih” funkcionera bezbjednosnog sektora koji se bave staljinističkim metodama gušenja sloboda građana Crne Gore. Hoće, odmah, ili nešto kasnije”, pitaju Demokrate.

Poručuju da Abazović zloupotrebljava svoj položaj pokušavajući da, kako kažu, uplaši građane.

“Međutim, može samo da pokuša da zaboravi da se ovaj narod oslobodio straha a zatim očitao lekciju onim koje on sad mora da vrati na vlast. Može samo da pokuša, jer se mi nijesmo povukli ni pred kriminalnim hordama kojima on služi, pa nećemo ni pred njim! Slobodni građani znaju šta je sloboda, kako se osvaja i kako se brani, i nema tog Dritana koji će ih spriječiti da izađu na mirne i dostojanstvene proteste protiv njegove izdaje! Sloboda se brani, izdaja se ne prašta”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
10.02.2022-09:52 09:52

Poremecenim Seseljevskim Cetnickim Demokratama koji oce silu sa njihovim fasisticim idejama je prosla BECICEVIM  staljinističkim metodama koje su dosad cinili prebacuju da cini na GOS-ABAZOVICA !! Demokrate fasisticke Cetnicke splacine da ni stida ni srama jos da kaze da to nije ni DPS radijo sa cim se ova splacina Cetnicka koristi da 90% gradjana CG NAZIVA STALJINISTIMA -Na smece Cetnicki Seseljevci dje i treba da budete!