Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Abazović nastavlja sa revanšizmom, njegova ostavka će biti ljekovita za sve

''Nakon visine i dubine i širine koja je obezbijeđena za one koji su ih nazivali čaj od nane i ''vjerovali im da neće izdati'', nelegitimna 43. Vlada kojoj je kraj skoro odsviran, i pored svega nastavlja da vrši odabir podobnih i nepodobnih po njenom ukusu''

I koliko god bilo neobično, imajući u vidu trenutnu havariju u kojoj se nalazi drugi propali projekat Dritana Abazovića, zvani 43. Vlada Crne Gore, to ih ne sprečava da, šireći pritom lažne pomiriteljske i poruke poziva na dijalog, nastave sa revanšizmom prema onima koji im se makar učine da su bliski Demokratama, poručuju iz partije Alekse Bečića.

“Nakon visine i dubine i širine koja je obezbijeđena za one koji su ih nazivali čaj od nane i “vjerovali im da neće izdati”, nelegitimna 43. Vlada kojoj je kraj skoro odsviran, i pored svega nastavlja da vrši odabir podobnih i nepodobnih po njenom ukusu. Tako su Abazović i Joković odlučili da eliminišu profesora istorije, Senada Tahirovića, sa mjesta direktora OŠ “25. maj” u Rožajama, samo zato što im je, po riječima jednog njihovog kolega i poslušnika iz MUP-a, mirisao na Demokrate. Zamislite pozivanje na evropske standarde i na vrijednosti Evropske unije, a u istoj rečenici narediti nekome da se čovjek smijeni zato što mu se ne dopada njegova boja očiju ili pretpostavljena politička pripadnost – to se zove diskriminacija, antidemokratija, antievropejstvo i anticivilizacijsko ponašanje – sve u jednom”, navode Demokrate.

Poručuju Abazoviću da će njegova ostavka biti ljekovita za sve.

“Ovo što radi iz čiste zavisti i mržnje prema Demokratama, a u čemu ga SNP i Mijomir Vojinović slijedi u stopu i izvršava naloge, nije radio svojevremeno ni DPS, a daleko od toga da se trodecenijski režim prema Demokratskoj Crnoj Gori i njenim funckionerima i članovima odnosio na korektan način”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve