Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Delegacija Skupštine na godišnjem zasijedanju Parlamentarne skupštine OEBS-a

Zasijedanje na temu „Uloga parlamenata u unaprjeđivanju održivog razvoja radi promovisanja bezbijednosti” okupiće parlamentarce država OEBS-a koji će diskutovati o aktuelnim izazovima u oblasti bezbjednosti, ekonomije, političkih pitanja, životne sredine, ljudskih prava i humanitarnih pitanja

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović predvodi delegaciju koja će naredna dva dana učestvovati na 28. godišnjem zasijedanju Parlamentarne skupštine OEBS-a (PS OEBS) u Luksemburgu.

Zasijedanje na temu „Uloga parlamenata u unaprjeđivanju održivog razvoja radi promovisanja bezbijednosti” okupiće parlamentarce država OEBS-a koji će diskutovati o aktuelnim izazovima u oblasti bezbjednosti, ekonomije, političkih pitanja, životne sredine, ljudskih prava i humanitarnih pitanja.

“Za predsjednika Skupštine Crne Gore biće organizovani bilateralni susreti sa predsjednikom Parlamenta i drugim zvaničnicima Luksemburga i Parlamentarne skupštine OEBS-a.

Tokom boravka u Luksemburgu delegacija Skupštine Crne Gore će se sastati i sa predstavnicima udruženja crnogorske dijaspore”, navodi se u saopštenju Skupštine.

Pored predsjednika Brajovića, delegaciju Skupštine Crne Gore čine poslanici Aleksandra Vuković i Nikola Rakočević.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve