Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Danilović o smjeni Vlade: Kidišu nam na cijeli život

Ovdje se, međutim, kako je ocijenio, radi o prevari i sitnom šibicarenju, ali sa najkrupnijim ulogom.

Tešku političku krizu treba da riješimo tako što će se formirati manjinska vlada uz presudnu podršku DPS-a? I nije problem što URA, držeći politički datu riječ kao granje vodu, predlaže nešto tako, nego je problem da “političari”, “istraživački mediji”, “analitičari” i “dežurni branitelji evropskog puta” o tome govore ili ćute kao o savim normalnoj pojavi, saopštio je lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović.

Ovdje se, međutim, kako je ocijenio, radi o prevari i sitnom šibicarenju, ali sa najkrupnijim ulogom.

“Koncept “ekspertske vlade” nije predložila, recimo, UCG pa da ga sad rekonstruiše, odnosno, da novi nudi URA”, naveo je Danilović.

On je istakao da je, predlog ekspertske vlade je čedo URA-e i to predizborno.

“Ako je propao, a jeste, jer su podnijeli predlog da se izglasa nepovjerenje svojoj Vladi, nastaloj po njihovoj magičnoj formuli, onda se svako pristojan pita: otkud moralno pravo da predlažu novi koncept? Uostalom, oni to nisu obećali biračima i plus, niko od nas nije obećao. U čije je ime onda sve ovo”, kazao je Danilović.

A zatim dodao, “Jednostavno i jasno; u ime DPS i Mila Đukanovića“.

Građanima je jasno, naveo je Danilović, da se pobjeda i sloboda brani sad, a ne “sjutra”. Političke štetočine misle da je cijeli narod malouman?

Kada za neke lidere počinje odbrana države, prava i pravde, upitao je Danilović.

“Reći ću vam! Neki bi da puste da URA i DPS sa satelitima, obore Vladu, da do tada “pazare” kakav profit i nagode se sa pučistima, a ako ne prođe trgovina, kao što neće, onda će da pozovu da nešto i nekoga branimo”, naveo je lider Ujedinjene Crne Gore.

On je poručio kako se, pobjeda brani sad, a ne “sjutra”, i dodao , “ovo više nije stvar politike nego elementarne časti”!

“Politika opterećena ličnim mržnjama i sujetama nikada nije dostojna, a za prezrenje je u ovakvim prilikama. To je primitivizam i nesojsko kalkulisanje po sistemu “evo ti ga sad”, dodao je Danilović.

A onda ocijenio, “Ne možemo zbog Vasilija mrzjeti i Svetog Vasilija”.

“Otpor Gospodo, otpor! Nisu kidisali da nam otmu torbicu i neseser nego cijeli život, bez ostatka”, zaključio je Danilović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
21.01.2022-17:19 17:19

Čoveku istekao poslanički mandat a sad da ostane i bez fotelje katastrofa, pridruži se Milači pa šnjim neđe se dobro isplači…

Gavran
21.01.2022-17:37 17:37

Smece se mora cistit nemozete drugom zlo mislit a dobru se nadat na smece Cetnici dje vam je mjesto ocete da unistite CG  pa dobijete BOZJU KAZNU a od naroda vam tek predstoji! ZLIKOVCI!

RIR
21.01.2022-19:26 19:26

…olos ,
on da se zali da se “kidise na zivote ”
on bi trebao da zna kako padaju Vlade u svim drzavama svijeta ,prosipa demokratiju ,prevarant ,oce da manipulise sa narodom -pravi Srbin ,koristi laž “laž je u bicu srbina “/D.Ćosic /

Nikola
22.01.2022-00:24 00:24

Samo ti i ljaljo na celo tijeh otporasa…..”junacine” hahahahahahahahaha