Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Danas sastanak Brajovića sa predstavnicima parlamentarnih partija

Brajović je sastanak zakazao sa predsjednicima parlamentarnih partija, uz nadu da će otvorenim dijalogom doći do konstruktivnih rješenja u cilju poboljšanja izbornog ambijenta u susret parlamentarnim izborima na jesen

Sastanak koji je predsjednik Skupštine Ivan Brajović zakazao sa predsjednicima parlamentarnih partija biće održan danas, ali je još neizvjesno ko će prisustvovati sastanku.

Brajović je sastanak zakazao sa predsjednicima parlamentarnih partija, uz nadu da će otvorenim dijalogom doći do konstruktivnih rješenja u cilju poboljšanja izbornog ambijenta u susret parlamentarnim izborima na jesen.

Kako su saopštili ranije agenciji Mina iz političkih partija, predstvnici Demokrata, SNP-a i GP URA neće se odazvati Brajovićevom pozivu.

Iz DF-a su kazali da čekaju odgovore na zahtjeve koji se tiču Zakona o slobodi vjeroispovijesti te da će od toga zavisiti njihov odgovor na poziv za prisustvo konsultativnom sastanku.

Predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković je saopštila da inicijativa predsjednika Parlamenta nije adekvatno pripremljena, pravovremena, niti dolazi od nekoga ko ima dovoljno političkog autoriteta da moderira uspješan dijalog.

Lider Demosa Miodrag Lekić poručio da je neće prisustvovati konsultativnom sastanku, navodeći da Brajović ponovo potcjenjuje crnogorsku javnost, posebno opoziciju od koje očekuje da pravi dekor u njegovoj, kako je naveo, prepoznatljivoj političkoj igri.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve