Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Vijesti se spremaju za još jednu bitku protiv Crne Gore

Najnovi tekst  Srdana Kosovića o Fakultetu za crnogorski  jezik i književnost je slučajnost samo za laike i ljude koji su neupućeni.

Nakon kraha koji je doživio projekat čiji je nosilac bio odlazeći v.d premijer Dritan Abazović, Vijesti se ne zaustavljaju, već samo okreću novi list produkcije prljavih kampanja protiv Crne Gore.

Najnovi tekst  Srdana Kosovića o Fakultetu za crnogorski  jezik i književnost je slučajnost samo za laike i ljude koji su neupućeni.

Ovaj priučeni novinar je je napao FCJK, gle čuda neposredno pred održavanje popisa, nevjerovatno kako baš izabra tajming za obrađivanje ove teme?

Imao  je urednik Srdan dosta značajnijih tema za obrdu od navedene, međutim ovo je samo početak još jedne njihove bitke protiv Crne Gore.

Po dobro opobanom receptu tabloid Vijesti priprema teren za još jednu mučku i prljavu kampanju koja će ovog puta imati za cilj satanizaciju crnogorskog jezika.

Za mene lično, a siguran sam za veliki broj građana naše države kampanje Vijesti protiv Crne Gore nijesu iznenađenje i ništa novo.

Uredništvo ovog tabloida je nakon što njihov suvlasnik Željko Ivanović 2006.godine nije postao ministar Inostranih poslova u Vladi Mila Đukanovića počelo da pokreće kampanje protiv Crne Gore.

Zahvaljujući nedostatku hrabrosti rukovodioca pravosudnih organa tabloid Vijesti permanentno sprovidi prljave kampanje i za to ne biva sankcionisan.

Nažalist Vijesti su sebe tako pozicionirale da se dio sudija u parničnim postupcima plaši da odbaci njihove tužbene zahtjeve.

Siguran sam da će se jednog dana potomci suvlasnika i urednika taboida Vijesti stiđeti zbog zbog odnosa njihovih predaka prema Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Simon
02.10.2023-12:39 12:39

Niko nije satanizovao crnogorski jezik nidje u tom tekstu. Iznijete su neke cinjenice o predavacima na FCJK koje niko nije opovrgao. Ukljucujuci i ovaj tekst.

Mila
02.10.2023-16:55 16:55

Pitanje je, zasto bas sada je napisan tekst o FZCJ.Odgovor je jasan.