Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Rastoder zaboravio da je Crna Gora zahvaljujući njemu dobila najveće zlo novijeg doba URA-u i Abazovića

Očito je profesor Rastoder zaboravio da je Crna Gora zahvaljujući njemu i par njegovih kolega dobila najveće zlo novijeg doba - URA-u i njenog lidera Dritana Abazovića

Piše: Aleksandar Damjanović

Najnovija izjava profesora Šerba Rastodera u kojoj osuđuje potez predśednika Opštine Pljevlja Darija Vraneša koji je organizovao proslavu Dana državnosti Republike Srbije, za mene je izbjegavanje lične odgovornosti za stanje u kojem se danas nalazi Crna Gora.

Profesor Šerbo kao uman čovjek bi trebalo da zna da je Vraneš dobio priliku da prenaglašeno promoviše svoja nacionalna ośećanja isključivo zahvaljujući URI.

Očito je profesor Rastoder zaboravio da je Crna Gora zahvaljujući njemu i par njegovih kolega dobila najveće zlo novijeg doba – URA-u i njenog lidera Dritana Abazovića.

Nije bilo davno kada je gospodin Šerbo bio član savjeta URA-e i hvalio se kako je ovaj savez nešto najbolje što se desilo Crnoj Gori.

Profesor je sa par svojih prijatelja kada je vidio kuda vodi njegov projekat zvani URA, napustio ovaj politički savez uz nekoliko šturih saopštenja kojima je pokušao da opere sebe lično zbog pogrešne odluke.

Ni malo mi profesor Rastoder i njegovi pajtosi iz savjeta URA-e ne djeluju naivno da bi ih Dritan Abazović mogao prevesti žedne preko vode.

Danas Šerbo Rastoder izlazi u javnost kritikujući druge, po svemu sudeći slijep pred svojim odlukama koje su Crnu Goru doveli pred vrata sudbine koju je doživjela 1918. godine.

Teško će profesor Rastoder pred sudom istorije uspjeti da opere iz svoje biografije činjenicu da je bio jedan od producenata stvaranja URA-e koja je Crnoj Gori nanijela mnogo zla.

Imao je profesor Rastoder prilikom svog bliskog odnosa sa Rankom Krivikapićem i SDP-om šansu da doprinese da Dario Vraneš ne dođe u priliku da danas Pljevlja otuđuje od Crne Gore.

Profesore Rastoder, Crna Gora je mnogo više od beneficija i prodaje knjiga, ona je vječna zublja koju niko ne može ugasiti.

Profesore ne zamjerite na ovoj javnoj reakciji, međutim generacije koje dolaze treba da znaju istinu kako bi na kantaru moralnih vrijednosti mogli izmjeriti ko je volio Crnu Goru iz srca, a ko iz nekih drugih pobuda.

Na kraju zamjeram Vam što bivšoj vlasti nijeste sasuli sve u lice u trenutku kada su od Vas otkupljivale veliki broj tiraža Vaših knjiga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zozo
18.02.2024-09:02 09:02

Ko je Aleksandar Damjanović? U tekstu nije navedeno… možda neko ne zna… Evo, recimo, ja… U svakom slučaju, napaadajući Rastodera, zaboravio je pomenuti da su Dritana upravo DPS, sa SDP-om (zar?), postavili na mjesto premjera, i tako mu omogućili sve ono što je ovaj uradio Crnoj Gori za to vrijeme. Grijeh Rastoderov, ako ga ima je banalan u odnosu na njihov, zar ne?

Amnezija
18.02.2024-11:43 11:43

Da da Damjanoviću kac Vi takođe ne bi imali amneziju.
Zaboravilo ste da ste dali podršku da Ura ostane na vladt takva nikakva sa sve j dobrom dijelu vašim DEPEESOM.
ZNAM DA SE IZMEĐU DVA ZLA BIRALO MANJE ALI NE DAJE ZA PRAVO DA PARCIJALNO SELEKTIVNO PIŠETE I DRŽITE LEKCIJE.

Tara
18.02.2024-12:24 12:24
Reply to  Amnezija

Oni su srusili Zdravka..a dosao ranko..srusili vece zlo da bi doslo drugo zlo…nije bilo drugoga…

Prle
18.02.2024-13:22 13:22

Koliko mene služi sjećanje profesor Rastoder je izašao iz Ure kad je vidio koja je Ura.
Preispitajte se između sebe čuveni drpsovci i ostala intetesna druzja.

Milan
18.02.2024-13:32 13:32

Konstatacije Rastodera su na mjesto ali i Damjanovica. URA i njen lider, da ga ne pominjem, jesu najvece zlo koje je zadesilo CG zadnjih 1000 godina. Neka se vide svi oni koni su omogucili tom kriminalcu da se ruga CG i njenim gradjanima.

Vinuška
18.02.2024-14:57 14:57

On je makar izašao kad je uvidio da nije u pravu. Svoju sramotu i breme svoje greške sam nosi. A da vidimo šta imate vi da kažete poslije 4 godine. Zašto još nema jakog suverenističkog bloka? Zašto ne reagujete na stvari koje su jako jako bitne? Zašto ste minirali bojkot popisa? Zašto ste pristali da se ližete sa vladom? Zašto ne ponudite nešto, bilo šta? A onih 30 godina prije nećemo pominjati, koliko je bilo loše, sad je tri puta gore, a vas niđe nema. Počnite da se sabirate i neka vam prazne priče. Uostalom, ne bi loše bilo i… Pročitaj više »

Gusinje
18.02.2024-15:26 15:26

nema opravdanja za gos.Rastodera i za mnoge druge bivše URASE to će ostati upamćeno za navijek,URA je dovela Cetnike na vlast 30.avg.2020.god.i sto tu nije jasno.uz sve greške DPS-a-SDP -a-SD-a -Bošnjačke stranke i Unije Albanaca nije se smjela praviti vlast sa Cetnickim Hordama i Pljačkašima kojimsu te iste noći pokazali svoje lice,Kristalna noć 30.avg.2020.god srpskih fasista i neljudi .gos.Rastoder me mnogo razočarao jer sam ga puno cijenio ali odje je doživio veliki pad u svakom smislu,Abazovic je najveći Izdajnik u novije vrijeme iako u Crnoj Gori Izdajnika nikad nije hvalilo,njegovih 4 poslanika su odveli Crnu Goru na stranputicu u šovinizam… Pročitaj više »

Radtoder
18.02.2024-20:09 20:09

Smiješno i tužno,ali neka .Nijesam znao da imamo toliku moć.