Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Damjanović: Loša politika, zla namjera, služenje kleru i interesima drugih država bacili su nas u ćorsokak balkanskog primitivizma 90-tih

Samo loša politika, zla namjera, služenje kleru i interesima drugih država, bacili su nas u ćorsokak balkanskog primitivizma 90-tih, kazala je potpredsjednica Demokratske partije socijalista Sanja Damjanović

Samo loša politika, zla namjera, služenje kleru i interesima drugih država, bacili su nas u ćorsokak balkanskog primitivizma 90-tih, kazala je potpredsjednica Demokratske partije socijalista Sanja Damjanović.

“Bili smo EU svetionik Zapadnog Balkana. Ipak, vjerujem da ćemo se nakon totalne dvogodišnje destrukcije i populizma vratiti na evropski put”, navela je Damjanović na Tviteru.

Kako je istakla, ima ova zemlja mlade i radne ljude.

“Moramo uspostaviti sistem koji će ih motivisati da rade za svoju zemlju. Čeka ih dug i težak put oporavka jer za razvoj treba mnogo više vremena od destrukcije i slobodnog pada. Vratimo se Evropi i svojoj zemlji, što prije”, poručila je Damjanović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
29.08.2022-22:27 22:27

Ja bih dao i zadnju kap krvi za Crnu Goru bez ikakvog razmisljanja i sa ponosom jer je volim iz dna duse ali se iskreno pitam kakva smo mi kvazi drzava koja ima 55 i pet partija sa 620 hiljada stanovnika !? Sjedinjene Americke drzave sa 357 miliona stanovnika imaju samo dvije partije demokrate i republikance. Kome mi u Crnoj Gori koja je saka jada u odnosu na jedan manji evropski grad pokusavamo da budemo idol ili putokaz na ovakav nacin. Hvala na paznji.