Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Fudbalski klub Sutjeska postao prćija Demokrata

Kako je istakao, za predsjednika kluba je imenovan kadar Demokrata Marko Mitrović koji nikad nije napumpao fudbalsku loptu, a kamoli igrao fudbal.

Podjelom kolača lokalne vlasti u Nikšiću Fudbalski klub Sutjeska je pripao Demokratama, koje su na samom startu pokazale da će najveći brend tog grada biti njihova prćija za uhljebljavanje kadrova i rodbine, saopštio je danas predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović.

Kako je istakao, za predsjednika kluba je imenovan kadar Demokrata Marko Mitrović koji nikad nije napumpao fudbalsku loptu, a kamoli igrao fudbal.

“Izborom doktora Mitrovića se šalje jasna poruka kako je Demokratska Crna Gora zaposjela Sutjesku i kako će glavnu riječ voditi bivši fudbalski talenat Crvene stijene Aleksa Bečić“, naveo je Damjanović.

Kako je rekao, za sportskog direktora je imenovan Krsto Koprivica, rođak nesuđenog predsjednika Opštine i visokog funkcionera Demokrata Moma Koprivice, inače velikog “fana” Brana Mićunovića.

“Doskorašnjem treneru Sutjeske Miljanu Radoviću koji je ponikao u ovom klubu i sa njim izborio učešće u kvalifikacijama za UCFL nije ponuđen novi ugovor iz razloga što je Aleksa Bečić izdao naredbu da se na mjesto trenera imenuje njegov kum Milija Savović. Za rubriku vjerovali ili ne je činjenica da pored kvalitetnih trenera iz Nikšića Savović za svoje pomoćnike dovodi tri trenera iz Podgorice dok četvrti čeka licencu i uhljebljenje u Sutjesci. Nova uprava upravljačkim organima Sutjeske nije našla mjesta za Baju Stamatovića, Peca Rakojevića, Brajana Nenezića, Pera Giljena, Željka Perovića i ostale legende kluba”, dodao je predsjednik CKM.

Orema njegovim riječima, Demokrate i njihov lider Bečić su zaboravili činjenicu da svima koji žive u Nikšiću, bez obzira na političke razlike, srce kuca za Sutjesku i da im neće dozvoliti da je brukaju i ponižavaju.

“Dok čekamo izbor partijiskog eksperta za izvršnog direktora kluba preostaje nam da gledamo kako Sutjeska postaje rob političkih kompleksa ljudi koji žele preko nje da izgrađuju svoju blijedu biografiju. Nama koji volimo Sutjesku preostaje da čekamo da Aleksa Bečić sa svojim bivšim šefom Milanom Kneževićem u majicama na kojima piše “Ne Crnoj Gori” na stadionu kraj Bistrice zaigra užičko kolo”, poručio je Damjanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve