Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Dačić: Srbija ne želi da se miješa u pitanja CG

On je na beogradskoj Televiziji Hepi rekao da je teško prognozirati ko će pobijediti i dodao da Srbija nema nikakvih želja za dominacijom, već za međusobnim poštovanjem kako je, kaže, to istorijski uvijek i bilo

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić, komentarišući predstojeće izbore u Crnoj Gori 30. avgusta, rekao je da da Srbija ne želi da se miješa u unutrašnje stvari naše zemlje, ali da se nada da će rezultati biti takvi da će moći da se prekinu tenzije i da se gradi zajedništvo između dvije zemlje.

Dačić

On je na beogradskoj Televiziji Hepi rekao da je teško prognozirati ko će pobijediti i dodao da Srbija nema nikakvih želja za dominacijom, već za međusobnim poštovanjem kako je, kaže, to istorijski uvijek i bilo.

“Ja ne gledam na Crnu Goru kao na zavičajno pitanje, jer nijesam iz tog kraja, ali opet cijelog života sam vaspitavan tako da smo uvijek poticali iz istog korijena i nikad se nije desilo da budemo jedni protiv drugih. Dajte da to prekinemo. Mislim da je to najvažnija poruka”, rekao je Dačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve