Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Crnogorski obraz: URA – interesna družina za izdaju svega Crnogorskog, svjesna je svog fijaska

Ovo obraćanje NVO CRNOGORSKI OBRAZ o Vama je samo početak onoga što imamo da kažemo o Vama i o stvarima koje ste vi i vaši kandidati radili zadnjih 30 godina po Nikšiću. Nastavak slijedi već od sjutra, ako nas pendrek efendija Abazović ne uhapsi, ali ima ko od naših da to objavi. Istina boli i boljeće Vas

Zahuktavanje završnice predizborne utakmice u Nikšiću, pojedini politički akteri isti se već guše u svojim lažima i izdajništvu. Kolo vodi GP URA u svom poslednjem krugu političkog djelovanja u Nikšiću, a i Crnoj Gori, saopšteno je iz NVO Crnogorski obraz.

Politička grupacija, kako navode, prepoznata kao interesna družina za izdaju svega Crnogorskog, svjesna svog političkog fijaska u Nikšiću, politikantskim i šovinističkim djelovanjem, pokušava da se uhvati za slamku spasa, koja ista slamka će šovinističkoj grupi biti teg oko vrata i koji će ih povući u još dublji ambis propadanja njihove političke trgovine.

“Licemjerno ponašanje, borba za posljednji politički udisaj GP URA, pokrenula je Inicijativu USTAVNOM SUDU CRNE GORE o ocjeni ustavnosti člana 12 aktuelnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, za koga je ova kvislinška grupacija glasala i sramno podigla svoje ruke za izdajnički Zakon i tako izdala sve Crnogorsko, zarad ličnog interesa i pođekoje fotelje. Sramno da sramnije nemože biti, izdajnički da izdajničkije nemože biti. Licemjerno kvinsliška družino, sada ste se sjetili Crne Gore, sada se sjetiste građana Crnogorskih, sada se sjetiste da ste i vi Crnogorci, ne vi nijeste Crnogorci, vi ste IZDAJNICI CRNOGORSKI.To da ste izdajnici, pokazaće Vam Nikšićani u neđelju 14 marta, pokazaće Vam šta misle o Vama. Nikšićani nevole izdajnike i kvislinge, koji se bore za lične interese i fotelje, a na štetu svojih građana i Crne Gore”, stoji u saopštenju Crnogorskog obraza.

Ovo obraćanje NVO CRNOGORSKI OBRAZ o Vama je samo početak onoga što imamo da kažemo o Vama i o stvarima koje ste vi i vaši kandidati radili zadnjih 30 godina po Nikšiću. Nastavak slijedi već od sjutra, ako nas pendrek efendija Abazović ne uhapsi, ali ima ko od naših da to objavi. Istina boli i boljeće Vas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NOVI SAD
07.03.2021-13:45 13:45

SVJESNI SU – URA I DEMOKRATE CETNICKA JE NASA NACIJA- DA IM SPASA NEMA A NISTA NEMA GORE NEGO KAD TE NAROD SVOJ I TUDJ OSUDI – ABAZOVIC-BECIC -DVA ZLA U NOVOJ ISTORIJI CG NIJE DOSLO PODIJELISE GRADJANE NA SRBE I CRNOGORCE UZ NARODNU POMOC CE MO VAS KAZNIT AKOBOGDA. 14 MARTA ZA POCETAK VASEG DAVLJENJA I REDOM DO SLOBODNE LIJEPE CRNE GORE OD NACIONALISTA !!!