Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Crna Gora – zemlja izdajnika i profitera

Crna Gora je sebi dozvolila da izdajnici državnosti i tradicije upravljaju njome i da u Skupštini sjede poslanici koji baštine fašističke ideologije, koji mrze svoju zemlju i mnogo više vole tuđe države od države čiji su navodno ''narodni predstavnici''

Nije cijela Crna Gora u nedjelju slavila Dan nezavisnosti, čak se desilo nešto nedopustivo – u svim gradovima nije bilo prazničnog raspoloženja i svi gradovi ove godine nijesu bili okićeni državnim zastavama.

Za to su zaslužni svi poslanici u Skupštini od 2006. godine do danas jer nisu uredili zakonska rješenja koja bi spriječila omalovažavanje države, njenih simbola i njene antifašističke tradicije.

Crna Gora je sebi dozvolila da izdajnici državnosti i tradicije upravljaju njome i da u Skupštini sjede poslanici koji baštine fašističke ideologije, koji mrze svoju zemlju i mnogo više vole tuđe države od države čiji su navodno ”narodni predstavnici”.

Sada je pitanje i kada će se stvoriti uslovi da se izglasaju zakoni koji bi ubuduće spriječavali slavljenje fašističkih pokreta, skrnavljenje državnih simbola i koji bi onemogućili izdajnicima da se bave politikom, i da budu poslanici i predstavljaju zemlju u inostranstvu.

Ono što je sigurno, Crna Gora neće biti demokratska zemlja dok se ne spriječi divljanje fašističkih hordi finansiranih iz inostranstva, divljanje strane crkve i promovisanje fašističkih pokreta, dok ne bude zabranjeno isticanje zastava drugih zemalja na javnim mjestima i u danima kada to nije propisano zakonskim rješenjima. Crna Gora će biti država u pravom smislu te riječi tak kada svako ko prekrši taj zakon završi u zatvoru.

Jasno je da bi u uređenoj zemlji, pa čak i u neuređenoj kakva je Srbija, Andrija Mandić i njegovi istomišljenici odavno bili na robiji zbog svojih stavova i djela, a on i njemu slični ne bi mogli ni da pomisle da se bave politikom i javnim poslovima.

Crna Gora je doživila da joj Dan nezavisnosti čestitaju negatori crnogorske države, državnosti, nezavisnosti, tradicije, jezika i nacije i da je vode promoteri tuđih vrijednosti koji nemaju utemeljenje u istorijskim činjenicama, već u nacionalističkim lažima i izmišljotinama.

Što je najgore – Crna Gora  i Crnogorci su proglašeni nacionalistima, iako nikad nisu ni pomislili da negiraju postojanje drugih naroda. A oni koji negiraju Crnogorce, nalaze se na čelnim državnim pozicijama, na kojima se u ovom trenutku ne nalazi nijedan Crnogorac.

Postoji zemlja u kojoj je u odnosu na popis od prije 30 godina nestalo preko pola miliona građana koji su se izjašnjavali kao Crnogorci, Hrvati i Mađari i ta zemlja je navodno demokratska, a Crna Gora nije!?

Postoji zemlja na Balkanu u kojoj je predsjednik opštine ”zaboravio” da okiti svoj grad i čestita sugrađanima Dan nezavisnosti, u toj istoj državi neki drugi gradonačelnik ide u inostranstvo da ”ponosno” referiše kako je sa zgrade Opštine skinuo crnogorsku zastavu i za to nije kažnjen. I to je demokratija, to su ljudi koji vode državu?

S.Radulović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mustafa
23.05.2023-08:44 08:44

Ovaj sto stoji Seseljevac je vodja Cetnickog u njega svi gledaju i slusaju sta zbori ! Seseljevi Demokrate su promoteri Cetnistva u CG ovi ostali su bezopasni  I  ostarali a ovi Seseljevi Demokrate koje je skolovao ti su najveci sovinisti u CG i stvaraju mrznju medju gradjanima!

crnogorac
30.05.2023-09:34 09:34

Ovo treba kao letak umnoziti i svakom gradjaninu/ glasacu dostaviti!!!! samo to bi moglo da pomogne!9