Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Crna Gora saosjeća sa nevinim žrtvama Palestine

Na sastanku je konstatovano da Crna Gora saosjeća sa nevinim žrtvama Palestine i posebno su istaknuti podvizi medicinskih radnika koji se ovih dana bore za očuvanje ljudskih života u pojasu Gaze

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se danas sa Rabijem Alhantulijem, ambasadorom Palestine u Crnoj Gori. Na sastanku je konstatovano da Crna Gora saosjeća sa nevinim žrtvama Palestine i posebno su istaknuti podvizi medicinskih radnika koji se ovih dana bore za očuvanje ljudskih života u pojasu Gaze.

Mandić je, prije svega, ambasadoru poželio dobrodošlicu u Skupštinu Crne Gore, ističući da je cijeli svijet svjedok dramatičnih momenata koje preživljava Palestina.

“Predsjednik Skupštine je istakao da mir nema alternativu i da je imperativ da zaraćene strane širom svijeta dođu do pravičnog mira, koji će garantovati trajno okončanje ratnih sukoba”, saopšteno je iz Skupštine.

Ambasador Palestine se predsjedniku Mandiću zahvalio na prijemu, čestitajući mu izbor na tu funkciju, te ga upoznao sa situacijom u pojasu Gaze, apostrofirajući činjenicu da je broj civilnih žrtava u ovom sukobu nažalost najveći poslije Drugog svjetskog rata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve