Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Čirgić nudi otkaz ako Kosović objavi korice knjiga Rajke Glušice

Čirgić je više puta ponovio da te knjige ne postoje te da je Glušica, samim tim, nekakonito izabrana.

Osnivač i dugogodišnji dekan FCJK Adnan Čirgić ponudio je danas otkaz na tom fakultetu ukoliko novinar “Vijesti”Srdan Kosović objavi na osnovu kojih knjiga je izabrana predsjednica Upravnoga odbora Univerziteta Crne Gore Rajka Glušica.

Čirgić je više puta ponovio da te knjige ne postoje te da je Glušica, samim tim, nekakonito izabrana.

On Kosovića pita je li “aktuelna predśednica Upravnoga odbora Univerziteta Crne Gore liše doktorata imala ijednu objavljenu knjigu – ne od renomiranoga međunarodnoga izdavača, no makar i kao samizdat – kad je izabrana za vanrednoga profesora, pa onda i za redovnoga profesora. Ne pominje Srdan đe su knjige koje je Glušica navodila u dokumentaciji za dva izbora u zvanja, a koje nikad niđe nijesu objavljene”.

Čirgić od Kosovića traži da “objavi korice knjiga na osnovu kojih je izabrana predśednica Upravnoga odbora Univerziteta Crne Gore Rajka Glušica i svojim otkazom na FCJK oslobodiću crnogorski budžet daljega tereta, a Vijesti daljih istraživačkih poduhvata makar o mome izboru u zvanje. Jer ako je FCJK i po čemu grđi od Univerziteta Crne Gore, osobito od one koja mu je na čelu upravnoga odbora, ja na takvome FCJK raditi neću”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
02.10.2023-12:34 12:34

Niposto Otkaz..oni bi jedva docekali..ti nemaju Obraz..

Simon
02.10.2023-12:37 12:37

Objasni prvo sta je netacno u onime sto su Vijesti pisale. Lako je napadat Glusicu i cetnike, objasni jesi li u Novi Pazar uz cevape i mantije narucio i akademsko zvanje.

BobZeković
02.10.2023-13:48 13:48
Reply to  Simon

NETAČNO JE SVE ŠTO VIJESTI OBJAVE, TO JE MEDIJSKI KLAN, KOJI VODI RAT PROTIV CRNOGORSKOG NARODA, ZA RAČUN SRPSKOG NALOGODAVCA I SOPSTVENI INTERES! KAKO JE SAMO KOMNENIĆ ZLOUPOTRIJEBIO OBOLJELOG SLAVKA PEROVIĆA, TO JE PRAVI MEDIJSKI ZLOČIN!

Boj
02.10.2023-12:49 12:49

Čirgicu, živ bio i zdrav upamet! Radi po svaku cijenu! I nemoj davati značaj lavežima običnih džukela. To su koritari.

RIR
02.10.2023-13:25 13:25

…tako je TARA ,nikako srbi su spremni na sve i da prikažu korice”nekakvog”izdanja samo da bi postigli cilj -da Čirgic održi riječ… prisjetimo da su srbi lažima postigli cilj ,kao kralj Nikola potpisao tajni sporazum sa Austrougarskom na štetu Srb. A sporuzama nikada bilo nije ALI je kralj CG napustio zemlju …i to je jedan od razloga bio da abdicira…lažavi srbi !

Crnogorski
03.10.2023-14:43 14:43

Kunem se da sam oduvjek volio Srbiju ali otkad zadnjih godina podmuklo preko svojih Srba u Crnoj Gori unistava jednu po jednu instituciju,unistava nam drzavu,otkad sam shvatio da sav problem na Balkanu oni rade,zapocinju svadje,ubistva,ratove iskreno me zabolje za njih kako ce proci u buducnosti.Na lazima grade sve,a u lazi su kratke noge.
Boga ima!