Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Čirgić: Iza nacifašističke prijetnje dekontaminacijom skriva se plan konačnoga rješenja crnogorskoga pitanja

Nadalje navodi da nacifašista iz Evrope sad želi etnički i ideološki homogenu pokrajinu Crnu Goru u Srpskome svetu

Građane koji su u strahu od brutalnih najava člana Predśedništva pokreta Evropa sad, da će dekontaminirati Cetinje podnijeli prijave protiv njega, Andrej Milović je nazvao besposličarima koji “od kontaminacije ne vide ništa bez mržnju i podjele”, što im je – kako on kaže – “prirodno okruženje iz koga se opiru da izađu, čak i kad im se nudi rješenje i izbavljenje”, izjavio je za Antenu M dekan FCJK Adnan Čirgić.

Rješenje i izbavljenje za Cetinje i Crnogorce funkcioner Evrope sad vidi u “dekontaminaciji”, kaže Čirgić.

“Iza nacifašističke prijetnje dekontaminacijom skriva se plan ‘konačnoga rješenja’ crnogorskoga pitanja, plan konačnoga rješenja nestanka crnogorske nacije. Demokratija se zasniva na pluralizmu ideja, kultura i stavova”, ističe Čirgić za naš portal.

Nadalje navodi da nacifašista iz Evrope sad želi etnički i ideološki homogenu pokrajinu Crnu Goru u Srpskome svetu.

“Hoće li novoizabrani predśednik Milatović opet stati iza svoga funkcionera kojemu su mediji poruke ‘izvadili iz konteksta’? Hoće li se oglasiti ombudsman Bjeković, NVO aktivisti ili će se ovoga puta čuti glas tužilaštva? Ono za šta je juče tvrdio da mu je izvađeno iz konteksta Milović, osokoljen izostankom državne i međunarodne reakcije, danas jasno potcrtava”, naglašava Čirgić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve