Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Cikotić: U nedostatku kućnog vaspitanja i kulture, funkcioneri DF-a su se zaigrali u komentarima

''Možda oni, nažalost vladaju državom, ali mizoginija i primitivizam vladaju njima''

U nedostatku kućnog vaspitanja i kulture, funkcioneri DF-a su se zaigrali u komentarima, pa još i misle da su zanimljivi javnosti, kazal je Amina Cikotić, portparolka SDP-a, povodom uvreda upućenih poslanici SDP-a Draginji Vuksanović Stanković na twiteru od strane funkcionera DF-a Spasoja Tomića i Nikole Goranovića.

“Gnusni komentari i uvrede koje su uputili poslanici SDP-a Draginji Vuksanović upravo najviše govore o njima samima. Možda oni, nažalost vladaju državom, ali mizoginija i primitivizam vladaju njima. Sada je još jasnije ko nam je dio vladajuće strukture, predstavnici partija koji na mizeran način vrijeđaju jednu ženu, majku, sestru, kojima su nečije kćerke ljubomorne pa izmišljaju silovanje”, kazala je Cikotić.

Ovakvi ljudi, kaže Cikotić, donose odluke.

“Ovakvi ljudi treba da nas vode ka evropskoj perspektivi, a najgore je što se sigurno i njihove majke stide kad nešto ovakvo pročitaju. Ovo je slika vladajućih struktura koji ne vjeruju u značaj vakcine i spremni su da se narugaju svemu, i pored hiljada preminulih. Ovakvi i slični njima će nas samo motivisati da se još jače i glasnije borimo, da šaljemo poruku ohrabrenja svim ženama u politici, a njih ostavljamo da sopstvenim primitivizmom pokazuju zašto su nam potrebne promjene”, zaključila je Cikotić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve