Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

POD POKROVITELJSTVOM DARIA VRANEŠA: Četničko šenlučenje na pljevaljskom trgu (VIDEO)

Ovakve scene uopšte ne začuđuju, s obzirom da je na čelu opštine Pljevlja ekstremsitički relikt velikosrpske politike iz Nove srpske demokratije Dario Vraneš, koji javnim egzibicionizmom i provokacijama već duže vremena potpiruje međunacionalnu mržnju

Velikosrpska i neočetnička histerija uveliko je zahvatila Pljevlja, a to se moglo uočiti juče, prilikom dočeka takozvane ,,srpske nove godine”, koja se slavi po julijanskom kalendaru.

Srpske trube, srpske zastave, ode u slavu “Đenerala”, kralja Petra i srpskih bajoneta, samo su dio zastrašujuće ikonografije i četničkog reportoara kojim je u Pljevljima sinoć dočekan 14. januar. Pogledajte:

Ovakve scene uopšte ne začuđuju, s obzirom da je na čelu opštine Pljevlja ekstremsitički relikt velikosrpske politike iz Nove srpske demokratije Dario Vraneš, koji javnim egzibicionizmom i provokacijama već duže vremena potpiruje međunacionalnu mržnju.

Dario Vraneš

Vraneš se i sinoć obratio na glavnom gradskom trgu “dragoj braći i sestrama, omladini srpskoj ” i čestitao im “srpsku novu godinu”.

Vraneš je u junu prošle godine izazvao buru u javnosti nakon što je ulazeći u zonu krivične odgovornosti naredio da se na sve opštinske službe u Pljevljima stavi srpska trobojka, takozvana ”mahmudovica”. Odgovarajući na reakcije javnosti, provokator Vraneš je u izjavi za medij formiran 90-ih od strane srpskog KOS-a  rekao da ćemo morati da se navikavamo na svetosavsku Crnu Goru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.01.2024-14:16 14:16

Neocetnicka-srbijanska histerija..veliko Fuj..mene se povraca..

džudović
14.01.2024-14:50 14:50

Vraneš mnogo jede go…a, može mu pozliti. Čuvajte ga Srbi, takav vas može odvesti u nikud da se ne vratite!

Kotor
14.01.2024-16:17 16:17
Reply to  džudović

Evo predsjedniku na poklon za NG. Nema se što stdjeti svog prezimena. Uvijek su konvertiti prednjačili i tako se otkrivali: فراناش