Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

CEP: Brutalni, vulgarni i neljudski napad na Vuksanović Stanković

To štivo, po riječima Vučinića, eksponira njenoga tvorca kao najobičijeg slugu u funkciji mračne ruke, koja se u politikoj sumaglici prijeteći pomalja iznad Kalemegdana

Crnogorska evropska partija energično osuđuje najnoviju knjigu Vojislava Šešelja, kojom je izvršio brutalni, vulgarni i neljudski napad na prof. dr Draginju Vuksanović Stanković, direktno napadajući dostojanstvo bivše poslanice, indirektno i dostojanstvo Skupštine, čiji je bila poslanik, kao visokoga doma i same države Crne Gore, ocijenio je  član Inicijativnog odbora Crnogorske evropske partije (CEP) Stevo Vučinić.

“Jednom vulgarnom, ispod ljudskog dostojanstva napisanom tzv. knjigom, bezočni napad je izvršio presuđeni ratni zločinac i plaćeni sluga beogradskoga režima, Vojislav Šešelj, duhovni i politički otac predsjednika Srbije”, naveo je u reagovanju.

To štivo, po riječima Vučinića, eksponira njenoga tvorca kao najobičijeg slugu u funkciji mračne ruke, koja se u politikoj sumaglici prijeteći pomalja iznad Kalemegdana.

“Ne očekujemo od podgoričkih vlasti da osude taj akt, iako bi Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore trebalo uputi srpskom MIP- u protestnu notu, protiv ove bjelodane sramotne Šešeljeve hajke na sve i svakoga rođenoga u crnogorskom znaku, posebno na gospođu Vuksanović-Stanković i kleveta, pismenim putem upućenih na njen račun”, dodao je Vučinić.

Očekuje da se tim povodom oglasi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

“Pozivamo ga da na taj način dokaže da predsjednik svih građana, i da poštuje zakeltvu položenu prilikom ustoličenja, koja ga obevezuje da štiti integritet svih građana i svame države Crne Gore. Dajemo punu podršku časnoj Crnogorki Draginji Vuksanović- Stanković”, zaključio je Vučinić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve