Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović: Možda Spajić sada postane svjestan politikantskih i hazarderskih poteza

Kako navodi, iako predstavljeni kao eksperti, znanje ministara svelo se na sakupljanje političkih poena do samog kraja njihovog mandata

Možda sada Milojko postane svjestan politikanskih I hazarderskih poteza! Nažalost, čekalo se mišljenje Aleksandra Vučića o programu “Evropa sad” da bi nekima u Crnoj Gori postalo malo jasnije o čemu se radi, naveo je u saopštenju generalni sekretar SD-a Miloš Čelanović.

Kako navodi, iako predstavljeni kao eksperti, znanje ministara svelo se na sakupljanje političkih poena do samog kraja njihovog mandata.

“Za kraj su odigrali potez (kako bi nakon smjene zadrzali uporište u biračkom tijelu) koji vrlo lako može dovesti do sloma državnih finansija,a koji će definitivno baciti na koljena zdravstveni sistem Crne Gore. Staviti politikanstvo ispred ekonomskih principa mogu samo politički diletanti koji o vodjenju države znaju koliko o slanju Nasinog rovera na Mars! Penzijsko-invalidski fond na koljenima,Fond za zdravstvo bez prihoda,budzet šupalj kao sito…bravo ekperti. Da bi svima bilo jasno o čemu se radi…kupujemo Mercedes sa mjesečnom ratom od 1000 sa platom od 700eura”, naveo je on u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve