Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović: Eksperti razrovali Crnu Goru uzduž i poprijeko

''Nova Vlada što prije, jer svaki dan ove družine može skupo da nas košta''

Osim što su društvo poslali u nacionalne rovove, ovaj skup zvani 42. Vlada (sada je već očigledno sa namjerom i zadatkom) sistematski je pokušao da uništi Crnu Goru, saopštio je generalni sekretara Socijaldemokrata Miloš Čelanović.

“Zatvaranje par najvećih kompanija, otvaranje jedne gubitaške, urušavanje poslovanja kompletnog energetskog sistema i velika 0 kapitalnih projekata i investicija, rezultat su rada ovih eksperata! Zatvoriti KAP dok cijene aluminijuma rapidno rastu i prodati 10.000 tona pšenice koje smo uz velike napore nabavili u doba najveće krize i time ugroziti prehrambeni sektor, a sve uz podizanje panike od strane ministra Stijovića, mogu samo ljudi koji imaju zadatak da sruše Crnu Goru. Nova Vlada što prije, jer svaki dan ove družine može skupo da nas košta”, navodi Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
04.03.2022-11:22 11:22

Becic sa  Ekspertima razrovali Crnu Goru uzduž i poprijeko za 1 godinu zato su je i nazvali SPZENA ZEMLJA !- Nedaj boze da su jos samo jednu godinu pustosili i nacionalizam sirili po CG nebi se oporavili ni za 100 godina ZLIKOVACKA BECICEVA VLADA !!!