Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Čelanović: Abazović stvara ambijent rijaliti programa u Crnoj Gori

Posljednjih dana ulogu glavnog zabavljača širokih narodnih masa preuzeo je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, saopštio je predsjednik Opštinskog odbora SD Kotor, Miloš Čelanović

Posljednjih dana ulogu glavnog zabavljača širokih narodnih masa preuzeo je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, saopštio je predsjednik Opštinskog odbora SD Kotor, Miloš Čelanović.

“Pokušavajući da sakrije svoju, kao i nesposobnost ostatka družine iz Vlade počeo je da stvara ambijent rijaliti programa koji su nam na određenim TV kanalima nažalost dostupni godinama”, kazao je Čelanović.

Prema njegovim riječima, cnogorska realnost postala je demagogija, koja nas je skupo koštala čim je glavni zabavljač za ovu nedjelju prešao granice naše zemlje i skoknuo do evropskog parlamenta, a potom dao intervju za uglednu televizijsku kuću kao što je BBC.

“Nakon toga uslijedio je zabavni program sa emisijama: Nisam ga vidio ali znam da je dobar (misli se ugovor sa SPC). Šta da se radi, izgleda da koordinator obavještajnih službi ovog puna nije obaviješten. Nisu ni Vlada niti poslanici pripremili izmjene tužilačkog zakona, a ko je nikada nećete znati! Ruka pravde! Da li da hapsim ili ne!? (Inače blockbuster ove sedmice)”, navodi Čelanović.

Kako dodaje, i na kraju sjetimo se rečenice “Ubi nas IQ86”…a sa zaključkom da ova predstava vrijeđa inteligenciju svih onih čiji koeficijent inteligencije prelazi broj cipela!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
24.04.2021-17:00 17:00

Da jasno je svima kad srbi preuzmu vlast crna gora ce biti ko rijaliti srbija sa politicarima koji se cesto pojavljuju u medijima a ponasaju se kao da vode ulice a ne drzavu onima koji jedno misle drugo govore trece rade jos ova crkvena alkoholjubova vlada koju niko nije glssao

Neko tamo
24.04.2021-17:01 17:01

Čupo se vec 8 mjeseci ponasa tako iako je on zapravo samo marioneta miška kesedzije i goveda