Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Carevićev direktor opet prijavljen Policiji: Ivanović fizički napao i prijetio građaninu koji je tražio pomoć!

Ivanović je u javnosti prepoznat i po tome što je na sjednici SO Budva krajem maja 2020. godine maltretirao tada nezavisnog odbornika Stevana Džakovića i vrištao mu na uvo

Bjelopoljac Miroslav Kovačević (44), koji je nastanjen u Budvi, tvrdi da ga je danas fizički napao vršilac dužnosti direktora budvanskog Komunalnog preduzeća Predrag Ivanović zvani Drago. Kovačević je slučaj prijavio policiji, saznaje portal Aktuelno.

Kovačević je policiji ispričao da je kod Ivanovića u kancelariju dolazio više puta na razgovor kako bi mu pomogao da se zaposli ili dobije jednokratnu finansijsku pomoć.

“Prije 20 – 25 dana smo razgovarali o postojanju mogućnosti za moje zaposlenje u Komunalnom Budva. Tada mi je obećao da sačekam nekih desetak dana i da će trebati još desetak komunalnih policajaca tom preduzeću. Ivanović je tada uzeo moje podatke i saopštio mi da ću biti obaviješten o daljim koracima”, naveo je u policijskoj prijavi Kovačević.

On tvrdi da su se ponovo sastali 2. marta u kancelariji Ivanovića koji mu je tada saopštio da za sada još uvijek nema ništa od posla te da Opštini Budva preda zahtjev za dodjelu jednokratne finansijske pomoći, te da će to navodno, biti završeno za pet – šest dana.

“Ja sam istog dana predao zahtjev kako je Ivanović saopštio”, navodi Kovačević.

Kovačević kaže da je danas ponovo otišao u Komunalno Budva i da je zatražio prijem kod Ivanovića, kako bi se informisao dokle je stigla realizacija njegovog zahtjeva za jednokratnu pomoć. On napominje da je oko pola sata čekao Ivanovića.

“Čekao sam oko 30 minuta kada je iz svoje kancelarije izašao Predrag Ivanović. Kada me ugledao zaletio se prema meni i počeo da me gura. Dok me gurao govorio je: “Ti ćeš nas da brljaš po društvenih mreža, gubi se odavde, da te više nijesam vidio, je li ti jasno?”, piše u policijskom zapisniku.

Kovačević tvrdi da nije uzvraćao Ivanoviću, te da je potom otišao u Hitnu pomoć gdje je pregledan, a nakon toga u policiju kako bi prijavio napad.

Podsjećamo da je protiv Predraga Draga Ivanovića izvršni direktor kompanije “Balu”, podnosio prijavu Upravi policije zbog prevare i reketiranja.

Naime, kako su mediji ranije objavili, direktor firme “Balu” je u prijavi naveo da ga je Ivanović prevario i reketirao za više od 10.000 eura.

Predrag Drago Ivanović, je 14. oktobra prošle godine, na inisistiranje predsjednika opštine Budva Marka Bata Carevića, imenovan za vršioca dužnosti direktora Komunalnog preduzeća.

Takođe, Ivanović je u javnosti prepoznat i po tome što je na sjednici SO Budva krajem maja 2020. godine maltretirao tada nezavisnog odbornika Stevana Džakovića i vrištao mu na uvo

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
12.03.2021-19:26 19:26

Ja ne-znam na sta ovaj cojo lici..na azdaju..bezmoznjakovica..ili mu nesto hvali..psihopata..

SWE
13.03.2021-02:09 02:09

BATOV URLAC !

Ha20
13.03.2021-10:04 10:04

Ovame goril sto urlai nije mjesto medju civilisovanim ljudima.