Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović demantuje Stijovića: Navodi o zloupotrebi su netačni

On je istakao da su netačni navodi o postojanju zloupotrebe postupanja u procesu dodjele sredstava za kompanije sa kojima je, ispred Ministarstva poljoprivrede kao korisnika sredstava odobrenih od strane ADFD (beneficiary), sklopio ugovor

Kategorično demantujem paušalne optužbe koje je na današnjoj konferenciji za medije iznio ministar poljoprivrede Aleksandar Stijović. Potpuno su mi jasni pozadina i motivi njegovog obraćanja javnosti, saopštio je večeras poslanik DPS-a Petar Ivanović.

On je istakao da su netačni navodi o postojanju zloupotrebe postupanja u procesu dodjele sredstava za kompanije sa kojima je, ispred Ministarstva poljoprivrede kao korisnika sredstava odobrenih od strane ADFD (beneficiary), sklopio ugovor.

“Iskreno mi je žao da se na ovakav način pominje ime jednog uglednog fonda, koji je od samog početka nastojao da pomogne razvoj poljoprivrede u Crnoj Gori i sa punim povjerenjem radio sa predstavnicima tadašnjeg Ministarstva poljoprivrede”, naglasio je Ivanović.

Dodao je da vjeruje da će u vremenu koje slijedi prvo nadležnim institucijama, a onda i javnosti, biti potvrđeni regularnost procedura i obezbjeđenja u cilju zaštite državne imovine.

“Zbog poštovanja postupka koji je u toku, suzdržaću se od daljeg komentarisanja”, poručio je Ivanović.

Podsjećamo, Stijović je ranije danas saopštio da se Ministarstvo poljoprivrede, na čijem je čelu bio Petar Ivanović, u okviru ovog programa bavilo stvarima koje su van nadležnosti resora i prekoračilo svoja ovlašćenja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve