Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Čarapić: Adžić i Terzić da podnesu ostavke, ne možemo ignorisati činjenicu da je depo obezbjeđivala Uprava policije

Čarapić je rekao da i ne izuzima odgovornost predsjednika Višeg suda, Borisa Savića, međutim, ukazao je da je depo tog suda obezbjeđivala Uprava policije te da se ta činjenica ne može ignorisati

Funkcioner Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić, nakon otkrivanja tunela ispod zgrade Višeg suda u Podgorici, smatra da bi jedino primjereno bilo da ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić i direktor Uprave policije Nikola Terzić podnesu ostavke.

Čarapić je rekao da i ne izuzima odgovornost predsjednika Višeg suda, Borisa Savića, međutim, ukazao je da je depo tog suda obezbjeđivala Uprava policije te da se ta činjenica ne može ignorisati.

“Ne izuzimam odgovornost predsjednika Višeg suda, naročito nakon jučerašnje pres konferencije, ali ne možemo ignorisati činjenicu da je depo Višeg suda obezbjeđivala Uprava policije (sektor za obezbjeđenje ličnosti, objekata i diplomatskog korpusa), odnosno da je odgovornost za propust oko tunela primarno njihova. U civilizovanim društvima politička odgovornost se snosi prije svega davanjem ostavke, što znači da je ovdje jedino primjereno da Ministar unutrašnjih poslova i direktor Uprave policije podnesu ostavke”, naveo je Čarapić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Srecnik
13.09.2023-17:47 17:47

Sta ima da podnesu ostavke -vasa krivica – jer vam je obaveza da smijenite Vladu sta cekate dali smo vam povjerenje da micete ove stetocine! !!