Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bušić: Imenovanje Vuksanovića unaprijediće odnose Hrvatske i Crne Gore

Uvjerena je da će Vuksanović svojom stručnošću i vrijednim angažmanom i dalje doprinositi boljitku i napretku hrvatskih predstavnika, ali i svih državljana Crne Gore

Zdravka Bušić, predsjednica Odbora za Hrvate izvan Republike Hrvatske, 10. saziva Hrvatskog sabora, uputila  je čestitku predsjedniku Hrvatske građanske inicijative Adrijanu Vuksanoviću povodom njegova imenovanja za ministra u 43. Vladi Crne Gore.

“Poštovani gospodine Vuksanoviću, u ime Odbora za Hrvate izvan Republike Hrvatske 10. saziva Hrvatskoga sabora, željela bih Vam od srca čestitati na izboru za ministra u Vladi Crne Gore. Vaše kontinuirane i neumorne aktivnosti, temeljene na najiskrenijim i najplemenitijim motivima, kako na očuvanju hrvatskog nacionalnog identiteta, tako i poboljšanju položaja hrvatske nacionalne manjine u društvu Crne Gore prepoznate su od predstavnika hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori, ali i od strane državljana i Vlade Crne Gore”, navodi Bušić.

Uvjerena je da će Vuksanović svojom stručnošću i vrijednim angažmanom i dalje doprinositi boljitku i napretku hrvatskih predstavnika, ali i svih državljana Crne Gore.

“Odbor za Hrvate izvan Republike Hrvatske Hrvatskoga sabora nastaviti će pružati potporu hrvatskoj nacionalnoj manjini na njenoj još snažnijoj afirmaciji u društvo Cme Gore, a time svakako i razvoju društva Crne Gore. Participacija u Vladi Cme Gore hrvatskoga predstavnika unaprijediti će odnose i suradnju između naše dvije prijateljske države, kako bilateralno tako i multilateralno, a svakako će još dodatno ojačati i podršku Republike Hrvatske Cmoj Gori na njenom europskom putu. Poštovani gospodine Vuksanoviću primite srdačne čestitke i pozdrave potpredsjednika i svih članica i članova Odbora za Hrvate izvan Republike Hrvatske“, kazala je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Realno
11.05.2022-22:09 22:09

Koliko je ovaj lik dobio glasova na izborima i koliko Hrvata živi u CG ? Kakvi ste podanici i šlihtare ..