Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

BS: Sa osvojenih više od 12 hiljada glasova u četiri opštine, naša partija dodatno učvrstila biračko tijelo

''Sigurni smo da podrška od više od 12 hiljada građana u ove četiri opštine jasno pokazuje da će Bošnjačka stranka biti nezaobilazan faktor svih budućih procesa, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou''

Ispravna politika Bošnjačke stranke potvrđena je i na jučerašnjim lokalnim izborima, gdje smo u četiri opštine kroz samostalan nastup osvojili više od 12 hiljada glasova, saopšteno je iz te partije.

Na taj način je, kako ocjenjuju, još jednom “potvrđena ispravnost u donošenju odluka BS u prethodnom periodu”.

“Istorijski rezultat u Rožajama, osvojenih 7.318 glasova i 22 odbornika u lokalnom parlamentu, pokazatelj su da je BS neprikosnoveni politički subjekt u ovom gradu. Još jednom se zahvaljujemo građanima Rožaja na ovako brojnoj podršci, koju ćemo, sigurni smo, opravdati u narednom periodu.

Naš odličan izborni rezultat u Bijelom Polju i četiri osvojena mandata, potvrda su sve veće podrške koju BS uživa u ovom gradu. Duplirali smo broj odborničkih mandata, a Bošnjaci i muslimani u ovom gradu sve više biraju BS kao svog političkog reprezenta. To je za nas dodatna odgovornost da u narednom periodu, kroz vršenje vlasti u Bijelom Polju, radimo predano, transparentno, vizionarski i odgovorno, kako bi doprinijeli razvoju grada”, poručili su iz BS-a.

Osvojenih 1.047 glasova u Plavu je, kako smatraju, potvrda da BS ima najstabilnije biračko tijelo u ovoj opštini.

“Samostalnim nastupom smo pokazali da ne bježimo od suda građana. I u Plavu, kao i u Rožajama i Bijelom Polju, bilježimo rast u broju glasova. Plav će uvijek biti jedna od perjanica Bošnjačke stranke, u to niko ne treba da sumnja”, dodaju u saopštenju.

Bošnjačka stranka je, ističu, na lokalnim izborima u Baru zabilježila, sa osvojenih skoro 900 glasova, blagi rast u odnosu na prethodne lokalne izbore i osvojila jedan mandat u Skupštini Opštine Bar.

“Ovim rezultatom smo zadržali približno isti procenat u odnosu na prethodne parlamentarne izbore, što pokazuje kontinuitet podrške našoj politici. Sigurni smo da podrška od više od 12 hiljada građana u ove četiri opštine jasno pokazuje da će Bošnjačka stranka biti nezaobilazan faktor svih budućih procesa, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou. Nastavljamo da u koaliciji sa svojim narodom donosimo ispravne odluke”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve