Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Božović na čelu barskog SDP

Opštinski odbor SDP Bar jednoglasno je za predsjednika Opštinskog odbora u narednom mandatu izabrao Vladimira - Vlada Božovića

Opštinski odbor SDP Bar jednoglasno je za predsjednika Opštinskog odbora u narednom mandatu izabrao Vladimira – Vlada Božovića.

Božović je dipl.ekonomista, a potiče iz ugledne barske porodice, koja je od prvih višestranačkih dana bila privržena socijaldemokratskoj i ideji nezavisne,  građanske Crne Gore. Bio je na čelu omladinske organizacije SDP, a na državnim i lokalnim izborima kandidat za poslanika i odbornika.

“Izborom Božovića za predsjednika Odbora u narednom periodu ćemo na najbolji mogući način predstaviti naš plan za Bar, koji mora postati primorski centrar Crne Gore.

Opštinski odbor je na sjednici, kojoj su prisustvovali Raško Konjević, predsjednik SDP i Borislav Banović zamjenik predsjednika SDP, dao nepodijeljenu podršku aktivnostima poslaničkog kluba SDP u Skupštini Crne Gore, kao  i odborničkog kluba SDP u SO Bar, uz zaključak da je neophodan konstantan rad kako bi ideje, program i zakonski predlozi SDP došli do što više građana”, navode iz te partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve