Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Sekuloviću se ne može vjerovati

Sjećamo se da je svojevremeno tvrdio i da pomoćnik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić nije bio vozač automobila koji je izazvao udes, što je kasnije tužilaštvo demantovalo, kao i da je isti popio 2-3 piva iako je istraga utvrdila da je imao zavidan nivo alkohola u krvi, naveo je poslanik DPS

Izjave ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića oko identiteta putnika helikoptera MUP-a se ne mogu uzimati za ozbiljno, ocijenio je bivši ministar odbrane i funkcioner Demokratske partije socijalista Predrag Bošković.

“Sjećamo se da je svojevremeno tvrdio i da pomoćnik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić nije bio vozač automobila koji je izazvao udes, što je kasnije tužilaštvo demantovalo, kao i da je isti popio 2-3 piva iako je istraga utvrdila da je imao zavidan nivo alkohola u krvi. Ako Sekulović oko najobičnijeg udesa ne može da saopšti provjerenu informaciju, kako mu se može vjerovati ko je bio u helikopteru”, navodi Bošković za Gradski portal.

Dodaje da je to naročito važno jer se na snimku ne može jasno vidjeti ko su putnici.

“Sumnju podgrijava činjenica da je video nastao onog dana kada je objelodanjeno da su pripadnici Kobri i BIA u Crnoj Gori, kao i okolnost da helikopter slijeće tajno u bivšoj kasarni Morača, što se u zadnjih 15 godina nije dešavalo. Time se dodatno podgrijava sumnja da se na ovaj način želio sakriti identitet putnika, budući da su vjerovatno u pitanju agenti stranih službi koji rade protiv interesa Crne Gore”, poručio je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve