Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Bošković: Sačuvali integritet i nezavisnost Crne Gore

On je u video poruci objavljenoj na Tviter nalogu Vlade Crne Gore rekao da je značajno podignut kapacitet Vojske, što je doprinijelo  podizanju kredibiliteta i naše države

Našim članstvom u NATO-u i prošle godine završenim procesom integracije Vojske Crne Gore u Alijansu obezbijedili smo potpunu zaštitu teritorijalnog integriteta i nezavisnosti Crne Gore, saopštio je ministar odbrane Predrag Bošković.

Bošković

On je u video poruci objavljenoj na Tviter nalogu Vlade Crne Gore rekao da je značajno podignut kapacitet Vojske, što je doprinijelo  podizanju kredibiliteta i naše države.

Posebna pažnja, kako je rekao Bošković, usmjerena je na modernizaciju Vojske Crne Gore, budući da su zaključeni značajni ugovori o nabaci 67 lakooklopnih vozila.

Nakon što su dugo godina bile zapuštene, kaže ministar, počelo se sa renoviranjem kasarni, što će takođe poboljšati uslove rada crnogorske vojske.

“Osim toga, Sinjajevinu smo prepoznali kao sjajan prostor za otvaranje vojno-strelišnog poligona uz poštovanje najviših ekoloških standarda”, rekao je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve