Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Bošković: Oni koji služe ruskim interesima da se dozovu pameti jer će biti zloupotrijebljeni

Komentarišući navodni susret predsjedavajućeg Skupštine Crne Gore Strahinje Bulajića, sa ruskim obavještajcima u Danilovgradu poslanik DPS-a Predrag Bošković je naglasio da problem nijesu ruski interesi, već oni naši koji su spremni da ih slijede na štetu crnogorske budućnosti

Komentarišući navodni susret predsjedavajućeg Skupštine Crne Gore Strahinje Bulajića, sa ruskim obavještajcima u Danilovgradu poslanik DPS-a Predrag Bošković je naglasio da problem nijesu ruski interesi, već oni naši koji su spremni da ih slijede na štetu crnogorske budućnosti.

“Kontakti DF-a sa ruskim obavještajnim službama nikad nijesu bili tajna. Javno zastupanje ruskih interesa nije besplatno. Nekad se to naplaćivalo u novcum a nekad servilnošću i slijepom poslušnošću”, napisao je Bošković na Twitteru.

Prema njegovim riječima, problem nijesu ruski interesi, već oni naši koji su spremni da ih slijede na štetu naše budućnosti.

“Nadam se da oni koji služe ruskim interesima u Crnoj Gori imaju dovoljno primjera u onome što podivljala ekipa iz Kremlja radi u Ukrajini, da se dozovu pameti i shvate da će biti zloupotrijebljeni, a u crnogorskim udžbenicima istorije zapisani kao izdajnici”, zaključio je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
26.02.2022-15:22 15:22

Gospodine Boskovicu, nije poenta u tome jeli Strahinja Bulajic ruski agent. Ali ono sto zabrinjava gradjane CG jeste dali je postupkom Strahinjje Bulajica, Crna Gora razorena kao drzava i dali vlast preuzima proruska i prosrpska politicka formacija, drugim rijecima dali je Crna Gora vec srusena i samo je pitanje kada ce neprijateljske formacije bez ispaljenog metka i formalno preuzeti vlast. U tekstu profesora Blazica on prakticno iznosi i dokazuje takvu konstataciju i lametnira nad sudbinom drzave Crne Gore. Gospodine Boskovicu, kad cete jednom poceti ozbiljno da radite svoj posao i kad cete i kako, ako se vise moze, , sprijeciti… Pročitaj više »