Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
Rubrika:

Milatović: Možda je Draškovićevo nasilništvo reakcija nakon Kovačevićevog nastupa

Draškovićev nagon da se fizički obračunava sa političkim neistomišljenicima ogledalo je istine da je nejak da podnese osnovane kritike na račun svog (ne)rada

Jedan od samoprozvanih vitezova “srpskog sveta” Boško Drašković, u maniru u kojem to rade kukavice i slabići, fizički je nasrnuo na predsjednika nikšićkog DPS-a Borisa Muratovića, zbog toga što jasno i nedvosmisleno saopštavamo, na osnovu svega što se dešava u Sportskom centru, da nema elementarna znanja i sposobnosti da upravlja tim preduzećem, kaže poslanica te stranke Sonja Milatović.

Draškovićev nagon da se fizički obračunava sa političkim neistomišljenicima ogledalo je istine da je nejak da podnese osnovane kritike na račun svog (ne)rada, pa samim tim i, uz sve katastrofalne rezultate, pokazuje da je nedostojan funkcije koju obavlja”, ističe ona.

Kaže kako je riječ o “primitivcima i divljacima”.

“Međutim, prikazano nasilništvo Boška Draškovića je, možda, i posljedična reakcija na nedavni nastup aktuelnog predsjednika Opštine Nikšić, osvjedočenog fašiste, Marka Kovačevića u čijim okvirima je u svom, svima dobro poznatom, “pomiriteljskom i miroljubivom tonu” pozvao na obračun s onima koji ne žele da budu njihova braća. Ne treba dodatno da podvlačim da ćemo te primitivce, divljake, nasilnike i wanna be batinaše, kakvi su Drašković i Kovačević politički uništiti na lokalnim izborima, te da će fašisti koji žele nestanak Crne Gore, nakon tih izbora, postati prošlost na političkoj sceni grada pod Trebjesom”, dodaje ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dado
17.06.2024-05:44 05:44

Boško loknica
Igrao se barbikama sad postao opasan po okolinu.
Strasno.
Jadni kad u nk ovakvi prodju glavnom ulicom

Libero
17.06.2024-10:34 10:34

Nijeste se dobro odrazili , no biće prošlost iza rešetaka. E pravda mora biti zadovoljena i one lazne ekologe i ostalu bulementu sto pod moskovskom dirig. Pendrekom zloupotrebljavaju demokratiju i pozitivne zakone.