Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Bošković: Javni servis stigao do dna, ali sada su prešli svaku granicu

''Ima li nade da ćete javno reagovati na mobing nad profesionalnim novinarima i ovakvu uređivačku politiku'', upitao je Bošković označavajući Ambasadu SAD-a i Velike Britanije, i šeficu Delegacije EU u Crnoj Gori

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković reagovao je zbog sadržaja koji je emitovan tokom sinoćnje emisije “Gledajmo se”, na programu RTCG-a. On je o sadržaju emisije obavijestio Ambasade SAD-a i Velike Britanije, kao i šeficu Delegacije EU u Crnoj Gori Oanu Kristinu Popu.

Naime, u emisiji ,,Gledajmo se”, autora Seada Sadikovića koja se, između ostalog, bavila osvetničkom pornografijom, internet kriminalom, ucjenama sajber manijaka…, a koja je emitovana na prvom programu RTCG, u jednom mometu se, umjesto lica autora, kompjuterski montirao lik predsjednika države i lidera DPS-a Mila Đukanovića.

Bošković je tim povodom kazao da je javni servis sa novim rukovodstvom stigao do dna, “ali sada su prešli svaku granicu”.

“Ima li nade da ćete javno reagovati na mobing nad profesionalnim novinarima i ovakvu uređivačku politiku”, upitao je Bošković označavajući Ambasadu SAD-a i Velike Britanije, i šeficu Delegacije EU u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve