Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: DPS glavnog grada nastavlja da ispunjava svoja predizborna obećanja

Izborom najpovoljnijeg ponuđača za nastavak izgradnje Bulevara Vili Branta na Zlatici, Odbor DPS-a Glavnog grada nastavlja da ispunjava svoja predizborna obećanja, saopštio je odbornik ove partije Slobodan Bošković

Izborom najpovoljnijeg ponuđača za nastavak izgradnje Bulevara Vili Branta na Zlatici, Odbor DPS-a glavnog grada nastavlja da ispunjava svoja predizborna obećanja, saopštio je odbornik ove partije Slobodan Bošković.

“Pored gradnje višenamjenskog objekta sa primarnom djelatnošću Doma zdravlja i vrtića čija izgradnjaubrzo treba da počne i niza drugih manjih ali veoma važnih projekata koji olakšavaju svakodnevni život građana došao je na red i ovaj značajan infrastrukturni projekat. Riječ je o dionici od raskrsnice sa Mosorskom ulicom do kružnog toka odnosno do skretanja za auto put”, naveo je on.

Bošković uvjerava da je bilo veoma važno da se završi postupak koji je ostao na Zlatici u okviru završetka prve faze auto puta.

“Ovo je projekat koji dobija na značaju i koji pruža ne samo priliku ljudima sa śevera da se bolje povežu sa glavnim gradom ili da odu na svoja imanja i vikendice, već ima i ekonomsku perspektivu. Posebno je ovajprojekat važan za razvoj i unaprjeđenje poslovanja na Zlatici, što je jedan od ciljeva uprave Glavnoggrada. Takođe otvaraju se nove mogućnosti za investitore, koji ovo mogu viđeti kao priliku za širenjeposlovanja što bi direktno značilo otvaranje novih radnih mjesta”, tvrdi Bošković.

Prema njegovim riječima, ova značajna investicija i vrijedan infrastrukturni projekat, značajno će olakšati život stanovnika ovogpodručja ali i svih onih građana koji budu prolazili ovom dionicom ili je koriste kao saobraćajnu vezu za druge gradove u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve