Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Bošković: Budžet napravljen kako bi se zamaskirala perfidna igra koja se sprema Crnoj Gori

Smatra da je u pitanju klasični populizam

Činjenica je da je ovaj budžet napravljen kako bi se zamaskirala jedna perfidna igra koja se sprema Crnoj Gori. On nema perspektivu i neodrživ je, poručio je poslanik DPS-a, Predrag Bošković odgovarajući na pitanja na Tviter spejsu.

“Ovaj budžet nije izraz ekonomske logike, već raznih faktora. Činjenica je da je ovaj budžet napravljen kako bi se zamaskirala jedna perfidna igra koja se sprema Crnoj Gori. Posmatrajući sa ekonomskom stanovišta, budžet nema perspektivu i neodrživ je”, ističe Bošković.

Smatra da je u pitanju klasični populizam.

“Budžet će u krajnjem dovesti do toga da pokaže da je Crna Gora ekonomski neodrživa. Takav budžet koji bude usvojen od Vlade i većine pokazati kao nedostatatan i onda će neko ko jedino može da krene u spašavanje ekonomije koja će biti na koljenima, dobiti mogućnost da dobije sve prirodne i državne resurse koji nisu privatizovani poput EPCG i Luke Bar, staviti šapu na ekonomski sektor Crne Gore, te državu napraviti zavisnom od svog susjeda”, ističe Bošković.

Motiv ovakvog budžeta, kako je naveo, je i pokušaj da se spriječi neupitni pad Vlade.

Bošković smatra da je  jedino vezivno tkivo većine “mržnja prema DPS-u”.

“Zabrinjava više od toga što su zbog mržnje prema DPS-u spremni da unište budućnost države. To je ono što govori da je Crna Gora u rukama neodgovornih ljudi bez vizije i ideje”, dodaje on.

Budžet je, ocjenjuje poslanik DPS-a, velika prevara.

“Ovaj budžet je rađen bez kvalitetne analize. Jedan ovakav budžet, koji znači radikalan zaokret u ekonomskoj logici, tražio je, ne šest mjeseci, nego godina analize”, kaže on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve