Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Borovinić Bojović razgovarala sa ambasadorom Grčke

''Sagovornici su razmijenili mišljenja u vezi sa modelima saradnje koja, po zajedničkoj ocjeni, treba da bude nastavljena i dodatno obogaćena'', saopšteno je iz Glavnog grada

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović ugostila je danas ambasadora Grčke u Crnoj Gori NJ.E. Panayotis Partsos​​​​ koji joj je čestitao na novom angažmanu i poželio uspjeh u budućem radu.

“Sagovornici su razmijenili mišljenja u vezi sa modelima saradnje koja, po zajedničkoj ocjeni, treba da bude nastavljena i dodatno obogaćena”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Predsjednica Skupštine Glavnog grada je posebno istakla da između Crne Gore i Grčke, budući da je riječ o dvije mediteranske zemlje koje su i istorijski povezane, postoji bliskost koja pruža značajne potencijale za realizovanje zajedničkih projekata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
28.04.2023-21:22 21:22

…Glavni grad preuzeo resor Ministarstva inostranih poslova …Gradonacelnica ,nema sa kim se nije sastala ; ova Preśednica Skup.Glavnog grada -pa i ona …Kad ce početi nesto da rade u interesu građana Podgorice …!?