Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Zenka se obavezao da svaku buduću saradnju s drugim političkim subjektima usklađuje s DPS-om

''U duhu transparentnosti i pružanja jasnih informacija građanima, prilažem kopiju Sporazuma'', poručuje Bogdanović

Ne zamjeram poslaniku Albanskog foruma i počasnom predsjedniku Demokratskog saveza Albanaca (DSA), Nikoli Camaju na interpetaciji mog intervjua, pogotovo u svijetlu činjenice kada sam siguran da Camaj nije pročitao Sporazum koji je Mehmed Zenka zaključio sa Demokratskom partijom socijalista, prije samo tri mjeseca, kazao je Boris Bogdanović, generalni sekretar Demokratske Crne Gore.

On je zatim citirao sporazum.

“Potpisnici Sporazuma će se zalagati za zajedničke programske ciljeve i principe, obavezujući se na jedinstven/ usaglašen politički nastup po svim pitanjima, kako u toku izborne kampanje tako i prilikom vršenja funkcija proisteklih iz mandata zajendičke izborne liste. Potpisnici Sporazuma prihvataju i naročitose obavezuju da sve eventualne saradnje sa drugim političkim subjektima, a koje se po bilo kom osnovu tiču vršenja funkcija proisteklih iz mandata zajendičke izborne liste, budu usaglašene i uz prethodno saglasje preostalih konstituenata iz ovog Sporazuma”, kraj citata, kazao je Bogdanović.

Na temelju navedenih odredbi člana 2 Sporazuma, kojeg je Mehmed Zenka potpisao sa DPS-om, kristalno je jasno, tvrdi Bogdanović, da Zenka ne samo što ostaje dosljedan DPS-ovoj politici, već se i obavezao da svaku buduću saradnju s drugim političkim subjektima usklađuje s DPS-om, što je i potvrdio svojom izjavom od 8. avgusta 2023. godine.

“U duhu transparentnosti i pružanja jasnih informacija građanima, prilažem kopiju Sporazuma”, poručuje Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ante
05.10.2023-16:30 16:30

Ovi Cetnicki Seseljevi Demokrate su zaboravili sta su sve izrekli uvreda za URA-Abazovica da ni pas nebi moga izasrat i opet zajedno u koaliciju !- SSeseljevci su prolupali sa podvalama i njihovim lazima niko im nista ne vjeruje!-SESELJ -LAZOV-!CETNIK istu skolu  zavrsili!

Nikola
05.10.2023-16:54 16:54

Kakve budale zastupaju svoje glasače
On nekom nešto da kaže a neka vrati malo vrijeme unatrag i vidi šta je govorio Abazović i URA za DEMOKRATE i njihovo rukovodstvo i nakon svega slizaše se kao topla braća na poslednjim izborima
E to je dovoljno da svi vide koliko ovaj i njegovi imaju čojstva, karaktera i poštenja