Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović se upisao se u Knjigu žalosti u Ambasadi Turske

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista posjetio Ambasadu Turske u Podgorici

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Crne Gore Aleksandar Bogdanović posjetio je danas Ambasadu Turske u Podgorici povodom tragičnih događaja koji su pogodili ovu državu.

“Bogdanović se upisao u Knjigu žalosti, a potom u razgovoru sa ambasadorom Turske Barišom Kalkavanom prenio izraze žaljenja i iskrenog saučešća porodicama žrtava koji su izgubili živote i svoje utočište”, saopšteno je iz te partije.

On je istakao da posebno saosjećanje izazivaju prizori kojima svjedočimo putem medija, a koji dolaze iz prijateljske Turske jer slikovito govore o neizmjernoj tuzi i bolu građana koji su izgubili svoje voljene i kojima su uništeni domovi.

“Generalni sekretar je izražavajući solidarnost, ukazao da će Crna Gora i njeni građani, ali i svi dobronamjerni ljudi pružiti podršku porodicama stradalih, obnovi izgubljenih domova i sanaciji načinjene štete”, navodi se u saopštenju.

Ambasador Turske Bariš Kalkavan se osvrnuo na brojne akcije koje je Crna Gora pokrenula u cilju pomoći Turskoj i zahvalio crnogorskom narodu koji je među prvima pritekao u pomoć

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve