Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Uprkos opozicionom djelovanju u Herceg Novom naša partija pokazuje svoju žilavost i politički karakter

U sklopu kampanje za unutarpartijske lokalne izbore u DPS-a sinoć je u Herceg Novom održana mini tribina na kojoj se, na samom početku, okupljenom članstvu obratio generalni sekretar partije Aleksandar Bogdanović

U sklopu kampanje za unutarpartijske lokalne izbore u DPS-a sinoć je u Herceg Novom održana mini tribina na kojoj se, na samom početku, okupljenom članstvu obratio generalni sekretar partije Aleksandar Bogdanović. On je prije svega izrazio zahvalnost svim članovima partije u ovom gradu koji, kako je ocijenio, daju pravi primjer da nakon više od dvije decenije opozicionog djelovanja u Herceg Novom pokazuju svoju žilavost i unikatan politički karakter.

“Takva stamenost i istrajnost onome što smo skupa gradili kroz sve vrijeme postojanje naše partije daje zapravo snagu našem partijskom aktivu, u bilo kom gradu se nalazio, kao impuls za dodatnu vrijednost. Nikada neće Crna Gora zaboraviti da se 2006. godine Herceg Novi odlučio za svoju državu. Podsjećam da je te 2006. godine 7.741 Novljana kazalo DA. To je broj koji sve nas obavezuje na opštu mobilizaciju i osvješćivanje vaših sugrađana”, poručio je Bogdanović i poželio uspješan predstojeći izborni proces unutar partije.

Na tribini je govorio i aktuelni predsjednik Opštinskog odbora DPS Herceg Novi, ujedno i kandidat za novi mandat, Dejan Stojadinović, koji je ukazao da je u politici aktivan već skoro tri decenije, te da je za to vrijeme imao priliku proći sve faze od člana Savjeta mladih do prvog čovjeka lokalnog odbora.

“Privilegija je biti dio iste priče toliki niz godina! Privilegija je govoriti pred ovakvim skupom, a tu su i oni koji su mene primili u partiju. Takvu mrežu i snagu nema niti jedna partija u Evropi”, kazao je Stojadinović.

On je sa sigurnošću iznio svoje mišljenje i stav da će DPS u skorije vrijeme ponovo dobiti svoju šansu da prevodi vlast i na državnom i na lokalnom nivou u Herceg Novom.

“Da bi se to desilo moramo biti jedinstveni, moramo marljivo raditi i tražiti svoju šansu. Herceg Novi je grad koji je izvojevao referendumsku bitku i vjerujem da je spreman za još jednu veliku borbu koja nas čeka sljedeće godine, a to su lokalni izbori. Usljed generisanog nezadovoljstva i tenzija koalicije na vlasti, smatram da je situacija “zrela” za promjene, a vjerujem da ćemo tu promjenu dočekati spremniji nego ikad”, istakao je Stojadinović.

Na kraju ponovio je da samo jedinstvo unutar partije ali i kvalitetan tim ljudi, mogu donijeti još bolje rezultate i zanoviti partijsku mrežu.

“Predanim radom, kvalitetnim projektima i predlozima moramo da privučemo što više mladih ljudi i dati vrijednost više našoj zajednici”, zaključio je Dejan Stojadinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve