Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Milatović da uputi izvinjenje građanima što je bespogovorno stajao uz Kovačevića tokom njegovog neandertalskog gestikuliranja

Od Kovačevića i onih koji ga drže na vlasti, kaže Bogdanović, ne očekuju ništa

Povodom današnjih scena iz Nikšića, tokom kojih smo još jednom vidjeli krajnje uvredljiv odnos lokalne vlasti, oličene u Marku Kovačeviću, prema državi Crnoj Gori i njenim simbolima, zahtijevamo od predsjednika države Jakova Milatovića da uputi izvinjenje građanima, kazao je generalni sekretar DPS-a, Aleksandar Bogdanović.

Od Kovačevića i onih koji ga drže na vlasti, kaže Bogdanović, ne očekuju ništa.

“Njihovo je da ćute kao poslušnici, što čine već godinama. Da nijesu takvi, ne bi nikad ni dopustili da jedan osvjedočeni šovinista, čovjek koji je shvatanjima vjekovima iza onog u kojem smo kalendarski i civilizacijski, koji je najsretniji kad mu se ukaže prilika da zapjeva o “leleku Turaka i kukanju bula”, postane predsjednik jedne opštine kakva je Nikšić, a koja je time ponižena kao nikad u istoriji”, ističe Bogdanović.

Ni od nadležnih, nakon svega, dodaje on, opet ne očekujemo ništa jer, ocjenjuje Bogdanović, Kovačeviću je tolerisano i to što je negiranjem genocida u Srebrenici prekršio zakon.

“Ali, od Milatovića očekujemo odmah izvinjenje zbog toga što je bespogovorno stajao uz Kovačevića tokom njegovog neandertalskog gestikuliranja, a potom je njegova služba, sa zvaničnih kanala predsjednika, podijelila cjelokupnoj javnosti kadrove tog sramnog momenta”, zaključio je generalni sekretar DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
05.07.2023-11:56 11:56

Da Milatovic,,ima i trunke morala..trebao bi da preda nekom drugom nadleznost..do ponovnih izbora..Kovacevica treba uhapsiti…!