Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogavac Milačiću: Koliko ste mislili na narod vidjelo se kada ste i gdje zaposlili svoju suprugu

Predsjednik OO SNP Berane Tihomir Bogavac poručio je lideru Prave Crne Gore Marku Milačiću da građani Berana znaju šta je i koliko SNP žrtvovao za slobodu 30. avgusta 2020. godine i da SNP u Beranama neće dozvoliti njeno ugrožavanje pogotovo ne kada je pokušavaju ugroziti kombi partije u kojima članstvo prije odlazi nego što dolazi

Predsjednik OO SNP Berane Tihomir Bogavac poručio je lideru Prave Crne Gore Marku Milačiću da građani Berana znaju šta je i koliko SNP žrtvovao za slobodu 30. avgusta 2020. godine i da SNP u Beranama neće dozvoliti njeno ugrožavanje pogotovo ne kada je pokušavaju ugroziti kombi partije u kojima članstvo prije odlazi nego što dolazi.

“Socijalistička narodna partija Crne Gore je ovih dana podnijela inicijativu ne za odlaganje već za objedinjavanje izbora u svim opštinama, kako bi se izbjegle malverzacije DPS-a koje su se između ostalog dešavale u Petnjici, Mojkovcu i na Cetinju. Naime, svima nam je dobro poznato “prebacivanje” birača iz grada u grad čime se umnogome prekraja izborna volja naroda”, navodi Bogavac u saopštenju dostavljenom medijima.

Prema njegovim riječima, Milačić u svom saopštenju napada SNP gdje između ostalog kaže da upravo iz SNP-a pokušavaju da izbjegnu redovne lokalne izbore.

“Ne zanosite se gospodine Milačiću sa izjavama poput ove koju ste dali. Beranci niti mogu niti hoće da zaborave da je iskra slobode krenula baš iz Berana, da je tu iskru slobode upalio upravo SNP 2014. godine, dok ste vi gospodine Milačiču tada bili pod skutima DPS-a gdje ste još uvijek zajedno sa njima slavili pobjedu na referendumu”, kazao je Bogavac.

Ono, dodaje on, čemu bi trebali posvetiti pažnju jesu zakoni u Skupštini Crne Gore, da se ne bi dešavale malverzacije na izborima, prazna priča i politikantstvo ne vode ničemu.

“Koliko ste mislili o narodu i na narod vidjelo ste kada ste i gdje zaposlili svoju suprugu na ne tako beznačajnu funkciju, naprotiv visoko je pozicionirana, o prijateljima, kumovima da ne pričamo”, istakao je Bogavac.

Podsjećanja radi, nastavlja Bogavac, ovu inicijativu su zagovarale sve partije parlamentarne većine, ali čini nam se da je samo problem kada je zagovara i predloži SNP.

“Gospodine Milačiću, pobjeda u Beranama će biti više nego ubjedljiva i biće upravo predvođena SNP-om, partijom koja je kako smo i prvobitno rekli u Beranama upalila baklju slobode čije iskre polako, ali sigurno pozitivno rezultiraju i u svim drugim opštinama u kojima su se održali lokalni izbori”, zaključio je Bogavac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve