Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Biram Bar: Demokrate nemaju pravo da građanima nameću jednoumlje

Vaše je pravo da se, izgleda po uzoru na one u Sjevernoj Koreji, oblačite isto, takođe je vaše pravo da u vašoj stranci donosite odluku da svi moraju da razmišljaju isto, no nemate pravo da tu vrstu jednoumlja, koja vam je svojstvena, namećete građankama i građanima Bara, poručili su danas Demokratama iz partije Biram Bar.

“Poštovana uniformisana gospodo iz Demokrata, naš narod kaže – pametni ljudi se uče na tudjim greškama. Oni drugi na svojim. Vi izgleda niste ništa naučili tokom kampanje za izbore u Baru. Tada vam je jedina meta u kampanji bio Biram Bar. I prošli ste tako kako ste prošli. Od 3D animacija i velikih obećanja nije ostalo ništa”, navode u Biram Bar.

Kako dodaju, istu stvar Demokrate rade i sada-napadaju Biram Bar po naređenju centrale iz Podgorice i ne shvatajući da time ne pomažu nikome u Baru.

“Mi smo u priču koja se zove Biram Bar ušli kao poznati ljudi, svojim imenima ne krijući se iza centrale. Isto radimo i sada. Svojim imenima i prezimenima stojimo iza naših odluka. Za sada je sigurno da ćemo o našim odlukama prvo obavijestiti građane Bara, jer su nam oni povjerili svoj glas. Vi ćete o tome saznati kada vam prenesu vasi botovi koje huškate na nas po portalima. I za kraj, ali ne kao poslednje, pošto niste naučili: kako sijete-tako ćete i žnjeti”, naglasili su u toj stranci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve