Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Belan: Da li Vučević najavljuje da bi on ili neki njegov nasljednik mogli izazvati obijanje o glavu?

Iz edicije Srbija se već opredelila za Zapad, kazao je predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan komentarišući izjavu ministra odbrane Srbije i predsjednika SNS-a Miloša Vučević

Iz edicije “Srbija se već opredelila za Zapad”, kazao je predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan komentarišući izjavu ministra odbrane Srbije i predsjednika SNS-a Miloša Vučevića “da će se Crnoj Gori i S. Makedoniji obiti o glavu priznanje Kosova, kao što je Ukrajini”.

“Obiće nam se o glavu kao Ukrajini? Da li ministar odbrane Srbije Vučević najavljuje da bi on ili neki njegov nasljednik mogli izazvati to “obijanje o glavu” i da bi mogli igrati ulogu ministra Šojgua?”, napisao je on na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
19.08.2023-15:15 15:15

…oni non-stop izazivaju nemire i haos u našim glavama a vi se trudite da nam saopstenja dajete A mi to svi vidimo …čekamo da se CG Blok organizuje i sa sličnim saopstenjima upoznajete relevantne adrese van CG … i jednu organizovanu akciju prema svima VANI koji bi mogli biti od pomoci …Njihove laži su u ovom trenutku zasigurno jače od naše istine …!