Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Skupština u srijedu o razrješenju Leposavića

Najavio predsjednik Skupštine Aleksa Bečić

U najavi aktivnosti Skupštine za naredne dane, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić najavio je da će se osmjeni ministra pravde Vladimira Leposavića raspravljati u srijedu.

“U srijedu ćemo imati kratku sjednicu koja će imati prvu tačku dnevnog reda – Donošenje odluke o produženju roka rada Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu i vjerovatno ćemo dopuniti dnevni red saglasno dogovoru sa šefovima svih poslaničkih klubova koji učetvuju u radu Skupštine – dopuna Zakona o radu koja će omogućiti da ova odredba koja je aktuelizovana ovih dana u javnosti oko 66 godina praga za starosnu penziju stupi na snagu početkom 2022. Dogovoreno je da na ovoj kratkoj sjednici ne vodimo raspravu o ove dvije tačke, već da se kratko izjasnimo i onda, pređemo na pretres u odnosu na prijedlog o razrješenju ministra pravde Vladimira Leposavića”, kazao je Bečić.

On je dodao da će se glasanje obaviti vjerovatno u četvrtak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mensur
14.06.2021-19:57 19:57

Uputi uvredu cetnik karikatura BOGDANOVIC Gos .Ivanovicu- smijesni pucista -ne zna covjek ni kako bi CETNIKA nazvo bruko sve si a covjek nikad nemos bit da je bio tu blizu gospodin i da ti jedan samar skolski vaspitni klepi kad te tvoji ucitelji -roditelji nijesu mogli vaspitat i da cetnik Karikatura nikad nikom vise ne uputi uvredu i pogrdne rijeci!

Ha20
14.06.2021-21:49 21:49

Mislim ako ga do sada nisu smjenili onda se samo sprdaju sa javnoscu i prkose u svom srbistanskom stilu ” ne moze nam niko nista mi smo svetosavci “……………….