Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Oživjećemo pivski kraj, negativan prirodni priraštaj postaće prošlost

Govoreći o budućnosti, rekao je da u borbi treba istrajati i okončati blokadu koja nas je zadesila

Aleksa Bečić, kandidat za predsjednika Crne Gore, u kampanji “Put časti” posjetio je Plužine.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, uprkos lošem vremenu, Bečića je dočekao veliki broj građana Plužina koji su neposredno htjeli da čuju koliko je zaista izazovno koračati putem časti i istine, ali i ostati dosljedan principima koje on, prvo kao čovjek, pa tek onda kao političar promoviše od samog početka bavljenja politikom.

“Politika me nije promijenila, ali mi je pokazala da je put kojim sam još kao dijete krenuo, put istine i časti, jedini put koji ću za života slijediti. Nalazio se na čelu najvišeg zakonodavnog doma ili u opozicionim klupama, vođen sam idejom pobjeda. I taj me je put doveo ovdje, ispred vas. Da vam se svima zahvalim na tome što ste ostali ujedinjeni i snažni uprkos svim nepravdama i pokazali kako se voli svoja zemlja. Crnogorski narod je uvijek baštinio slobodarske i tradicionalne vrijednosti, a vi ste nam pokazali kako se te vrijednosti čuvaju i kako se za njih bori”, rekao je Bečić.

Govoreći o budućnosti, rekao je da u borbi treba istrajati i okončati blokadu koja nas je zadesila. “Blokadu institucija, blokadu ujedinjenja, blokadu napretka i boljitka. Ja u vama vidim snagu i energiju koja je potrebna svima nama da dovedemo posao do kraja i riješimo probleme koje imamo.

“Mi 19. marta pišemo istoriju i potvrđujemo glas naroda od 30. avgusta 2020. godine. Mi 19. marta ulazimo u eru u kojoj će crnogorska priča časti, poštenja i tradicije dobiti epilog kakav odavno zaslužuje”, istakao je Bečić.

On je poručio da je cilj obezbijediti bolje uslove za život građanima Plužina.

“Da zajedno obezbijedimo bolje uslove za život i rad u vašoj opštini. Oživjećemo pivski kraj, a negativan prirodni priraštaj će postati prošlost. Mladi ljudi neće odlaziti sa svojih vjekovnih ognjišta”, uvjeren je Bečić.

On je između ostalog kazao, “Ja vjerujem u ove vrijednosti. Ja vjerujem u Crnu Goru i u naš narod. Ja vjerujem u naše principe. I kada me izaberete ugradiću ih u sve svoje odluke”.

“I mi ovakvi, ovječani istinom i čašću nijesmo po mjeri onih od kojih se Crna Gora 34 godina branila. Samo je jedan čovjek odjednom postao “patriota” i to nakon što je za 34 godine vladavine uništio privredu, rasprodao imovinu, zadužio zemlju, a narod ostavio bez dostojanstva i pristojnog života. Njegovi kadrovi su se našli na optuženičkoj klupi kao šefovi organizovanih kriminalnih grupa, njegovi kadrovi su trenutno na čelu šumarske, putarske, hidro, kockarske, švercerske mafije, i on takav traži dodatnih 5 godina ne za sebe, poštovani građani, ne za vas, ne za vašu djecu, ne za našu Crnu Goru, nego za svoju mafiju”, naglasio je Bečić tokom posjete Plužinama.

Bečić je poručio da će zato pobijediti.

“Za nas, naše pretke i potomke, a ne za crnogorsku mafiju, nego za našu Crnu Goru”, zaključio je Bečić u obraćanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mahmut
10.03.2023-18:16 18:16

Seseljevi nacionalisti -Lazovi prevaranti niko ziv ih ne doceka Napune Autobus -mir je nasa nacija -sidju i udju jer ih niko vse ne zeli vidjet  i nemaju koga sto lagat kamoli im slusat lazi SESELJEVE !!