Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: O nepovjerenju Vladi će se raspravljati četiri sata, neću dozvoliti bilo kome zloupotrebu Poslovnika

Skupština, kako je naveo, nastavlja da radi isključivo po Ustavu i Poslovniku, kako je radila i prethodnih godinu i po dana

Na današnjem sastanku Kolegijuma Predsjednika Skupštine je dogovoren način rada na predstojećim sjednicama Skupštine Crne Gore koje su sazvane za četvrtak, petak i ponedjeljak, objavio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

“Dogovoreno je da ukoliko bude kvoruma i ukoliko se izglasa predloženi dnevni red, vrijeme trajanja rasprave poslanika iznosi: 3 sata za prvo vanredno zasijedanje (predlog za smjenu Dritana Abazovića), 3 sata za drugo vanredno zasijednje (skraćenje mandata parlamentu), 4 sata za prvu tačku trećeg vanrednog zasijedanja (predlog za glasanje o nepovjerenju Vladi), 1 sat za drugu tačku trećeg vanrednog zasijednja (Predlog zakona o lokalnoj samoupravi) i 2 sata za četvrto vanredno zasijedanje (predlog za razrješenje predsjednika Skupštine)”, objavio je Bečić na Tviteru.

Skupština, kako je naveo, nastavlja da radi isključivo po Ustavu i Poslovniku, kako je radila i prethodnih godinu i po dana.

“Neću dozvoliti bilo kome zloupotrebu Poslovnika, niti će iko smjeti da opstruira rad Skupštine”.

Pozivam sve političke aktere i građane na mir, toleranciju, međusobno uvažavanje i poštovanje. Imajmo uvijek na umu riječi Marka Miljanova da je junaštvo braniti sebe od drugoga, a čojstvo braniti drugoga od sebe.

Kolegijum je oštro osudio prijetnje poslanici Vuksanović Stanković kao i drugim javnim funkcionerima i funkcionerkama sa različitih strana političkog spektra,afirmisao današnje saopštenje Ženskog kluba tim povodom i pozvao nadležne na odlučnu reakciju i zaštitu svih ugroženih, naveo je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
02.02.2022-19:11 19:11

Od njegove cjelokupne vladavine Śećamo se samo zluradog smijeha prilikom izglasavanja zakona kojim se crkvi srbije poklanja imovina i kulturna baština države Crne Gore. Nadam se da neće dugo se pitati…

Crnogorka
02.02.2022-21:12 21:12

Prijetnja  KIM UNA-neću dozvoliti bilo kome niti će iko smjeti da opstruira rad Skupštine”.ZA  SESELJEVSKE POLITICARE  OCA DEMOKRATEA POLJULJA IM SE FOTELJA PA NERVOZNI KUMIMO VAS BOGOM SMIRITE SE A POSEBNO ABAZOVIC I ALBANCI OVAJ CE VAS  POZATVARAT  -E MICITE OVO ZLO  DA GA VISE NE  SLUSAMO I GLEDAMO  !!!.KRIVI NAKRIVIO KAPU!

Nikoga majka nije rodila da:

-čini zlo
-podržava zločin
-ukida tuđe mišljenje
-ne voli svoju zemlju
-briše istoriju
-mrzi svoje porijeklo
-blati tuđu religiju
-radi protiv svog naroda
-linčuje po komandi
-botuje i spinuje
-širi mržnju
-bude izdajnik

Safet
03.02.2022-08:16 08:16

Pored svih Bogova i svetaca, uključujući i Nola brata Srbina , litijaških pričešćenja, helikopterskih ustoličenja,miholjskih kozaka, pravoslavnih bratstava, grbaljskih polutica,nikšićkih šajkača,cetinsjkih suzavaca, pa evropskih povišica ,šarenih laža i kotorskog karusela do stuba strama,ispod gradskog sata, otkucava im potonji cas!!!
Moj je život planinski i morski
Volim ovaj kamen crnogorski !! HALID BESLIC
OJ CETINJE GRADE MOJ !!!!