Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Nema više igranja sa državom

On je čestitao SDT-u i specijalnom policijskom odjeljenju Uprave policije koji u saradnji sa evropskim i sa američkim partnerima nastavljaju odlučnu borbu za pravnu državu.

Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade i koordinator BOK-a istakao je da svakodnevne akcije nadležnih državnih organa na raznim poljima pokazuju da nema više igranja sa državom.

“Odlučna borba protiv šverca narkorika, cigereta i svih oblika kriminala se nastavlja. Nema više brukanja časne policijske uniforme. Naš bezbjednosni sektor i državne institucije moraju biti očišćeni od saradnika mafijaških struktura, kazaio je Bečić.

On je čestitao SDT-u i specijalnom policijskom odjeljenju Uprave policije koji u saradnji sa evropskim i sa američkim partnerima nastavljaju odlučnu borbu za pravnu državu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
25.12.2023-13:12 13:12

…jos pamtimo njegovu radost /i osmjeh/ ,kasno u noc ,nakon usvajanja Zakona o vjeroispovijesti …koji je prethodio sramnom TU- nejasno na koju državu misli “nema igranja sa državom” …nema gore partije , koja je protiv interesa CGore od tzv.”Demokrata”…

Backovic E.
25.12.2023-14:09 14:09

Ti se Aleksa sa drzavom i njenim izvornim interesima igras i poigravas ves poodavno. Nego mislim da si se preigrao i zaigrao. Javas Aleksa, javas. Moglo bi ti prisjesti. Tvom drvu, Charly Chaplinu vec prisjelo ma je i previse zla ucinio!

Tara
25.12.2023-17:48 17:48

Njegov savjetnik je pop Micovic….Litijas..sektas..antidrzavnik..Oni svercuju cigare..pocev od URE–pa do DF..grade kriminalne sektaske-fasisticke crkve..od naseg crnogorskog novca..

Krsto
25.12.2023-23:23 23:23

Niko ne smije da krade drzavu..
Osim mene i mojih cetnika
Aleksa Becic