Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Intenzivan privredni razvoj Danilovgrada nije samo simbol ekonomskog uspjeha, već i temelj za buduće generacije

Poput svojih predaka, dodaje Bečić, prije 78 godina, Danilovgrad danas predstavlja bastion hrabrosti i požrtvovanosti, primjer dosljednosti i izdržljivosti u ostvarivanju viših ciljeva

Povodom 9. decembra, Dana opštine upućujem iskrene čestitke predsjedniku Opštine, Aleksandru Grguroviću, potpredsjedniku, Bojanu Pavićeviću, predsjedniku Skupštine opštine, Velimiru Đokoviću, građankama i građanima Danilovgrada, poručio je potpredsjednik Vlad Alekse Bečića.

“Dok slavimo Dan opštine, s ponosom ističemo Danilovgrad, ne samo kao dom svih njegovih građana, već kao dragulj u kruni Crne Gore, vitalnu komponentu na njenom evropskom putu. Intenzivan privredni i poljoprivredni razvoj ovog kraja nije samo simbol ekonomskog uspjeha, već i temelj za buduće generacije, stvarajući plodno tlo za inovacije i preduzetnički duh. Ovo nas vodi ka boljem i kvalitetnijem životu za sve naše građane”, navodi Bečić.

Poput svojih predaka, dodaje Bečić, prije 78 godina, Danilovgrad danas predstavlja bastion hrabrosti i požrtvovanosti, primjer dosljednosti i izdržljivosti u ostvarivanju viših ciljeva.

“Njegova bogata prirodna baština, koju krase rijeka Zeta, Bjelopavlićka ravnica i planina Garač, podsjeća nas na neiscrpnu snagu i ljepotu naše zemlje, te obavezu da valorizujemo sve naše resurse i kapacitete. Dok slavimo ovaj dan, jačamo našu odlučnost za brže ostvarivanje konkretnih rezultata koji će doprinijeti napretku ne samo Danilovgrada, već i cijele Crne Gore. Sa ovim željama i uvjerenjem, još jednom čestitam ovaj dan svima vama, s nadom da ćemo zajedno nastaviti da obilježavamo i slavimo nove prilike i uspjehe, za ponos Danilovgrada”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Srećko
09.12.2023-08:17 08:17

Što ti je odvratna faca koja govori o karakteru zaboga!