Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Hajde da se okrenemo onome što nas spaja

On  je ohrabren današnjim porukama novizabranog predsjednika države Jakova Milatovića

Lider Demokrata Aleksa Bečić kazao je da neće formirati vlast sa DPS, a imaju šansu, kako navodi, da politički centar odnese ubjedljivu pobjedu na izborima. Nema dileme da Crna Gora dobija stabilnu Vladu.

On  je ohrabren današnjim porukama novizabranog predsjednika države Jakova Milatovića.

“Treba da saberemo sve prednosti ovog društva i da bi ih ujedinili u jedan pobjednički čin. Drago mi ie da sam vidio lidere svih zemlja Zapadnog Balkana. Dobro je što smo okrenuti ka budućnosti, a ne ka vraćanju u prošlost. Hajde da se okrenemo onome što nas spaja”, poručio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
20.05.2023-16:24 16:24

Kod nas u Zetu vele nema lošije splačina za halapljivu džoru….Progutat će se i 21 milion, istresanje iz fotelje predśednika skupštine
progutat će se i duvanska afera, treba zadržati mjesto predśednika partije. Dobro vele zećani nema tih splačina koje neće progutat halapljiva džora…..

Miralem
20.05.2023-16:37 16:37

Tebe sto vjerovat polako a sigurno idete u politicku proslost- Evropa Sad ce vas srusit ka kulu od karata nacionalistima nema mjesta u CG a ti si jedan od najvecih lazova koji samo radis podvale -DPS-u  bi bilo ponjizenje sa vama u koaliciju a i EVROPA SAD vas nece !

Misko
20.05.2023-16:43 16:43

Samo nas interesuje dali ce SESELJEVI DEMOKRATE bojkotovat dan Drzavnosti CG ?